Κύπελλο: Πρώτο τρόπαιο για Ατρόμητο Πατρών, με ανατροπή τον Παναιγιάλειο

0
Ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε κόντρα στον Παναιγιάλειο με 2-1 και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Κύπελλο Ερασιτεχνών, κάνοντας την ανατροπή στην επανάληψη.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο “Φ.Αραβαντινός” και το παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι, οι οποίοι είδαν τον Παναιγιάλειο να προηγείται στο 32΄, με τον Γραμματίκα, ο οποίος πλάσαρε μετά από σέντρα του Κούντικ και ολιγωρία στην άμυνα των “πορτοκαλί”.

Στην επανάληψη, ο Μαντάς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά ο Παπαστεργίου με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε (49′), ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Αγγελόπουλος με έξυπνη πάσα έβγαλε τον Αποσκίτη απέναντι από τον Ανδρούτσο και ο έμπειρος φορ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις…

Ατρόμητος Πατρών (Δ. Ρουγκάλας-Μ. Τσίρκοβιτς): Αθανασακόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ραμαντάνης, Ιωάννου, Παπαστεργίου, Μαντάς (78′ Νικολόπουλος), Σπανός (86′ Μπελεζάκης), Παπαγεωργίου, Αποσκίτης, Αγγελόπουλος (68′ Σωτηρόπουλος), Μούτσα (89′ Λένας).

Παναιγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος-Μ.Λελούδας): Ανδρούτσος, Γραμματίκας (60′ Σπυρόπουλος), Κυριακόπουλος (78′ Μαλλισώβας), Παπασπηλιόπουλος, Βλάχος, Λούγκος, Πανάρετος, Κούντικ, Σκούτας (68′ Κουτρόπουλος), Τζανουλίνος, Μπακατσέλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 17:00 στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών θα διεξαχθεί…
Cresta Posts Box by CP