“Λιοντάρια” που βρυχήθηκαν στην πρεμιέρα

0

Ο Λέων Αλισσού βάσει των μεταγραφών που έκανε θα επιδιώξει πρωταγωνιστική τροχιά στην φετινή Α΄ΕΠΣΑ, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα.

Η ομάδα του Ανδρέα Πετρόπουλου με ηγετική εμφάνιση στο “Κ.Ζάρρας” έριξε στο καναβάτσο την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη, που υπέστη αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και είναι λογικό να ψάχνει τα πατήματά του. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό της συνάντησης με τον Δρούσκα και στην επανάληψη “μίλησαν” δύο παίκτες, που επέστρεψαν στον Λέοντα, έχοντας φορέσει και παλαιότερα την φανέλα της ομάδας (Λάτσης 52΄, Μιχαλόπουλος 65΄).

Το μόνο που κατάφερε ο Πήγασος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής, χάρη σε τέρμα του Μπαλάση στο 72΄.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κ.Τσιπιανίτης): Καραλής, Χριστόπουλος, Πυρρής, Κολώνης, Χρονόπουλος, Ζ.Νιάχος (46΄Βαγιώτης), Ντεντόπουλος (46΄Παπαδόπουλος), Ούτσικας, Γεωργόπουλος, Μπαλάσης, Κακαφώνης

ΛΕΩΝ (Α.Πετρόπουλος): Τσάκωνας, Γιαννακόπουλος (46΄Σγούρας), Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Νικολόπουλος, Τραχάνης, Λαζανάς, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος (89΄Σοφιανός), Δρούσκας (69΄Βλάχος), Ξυπολιάς

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με επιβλητική νίκη ξεκίνησε στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας η…
Cresta Posts Box by CP