Ματσάρα στην Χαλανδρίτσα

0

Η Δόξα Χαλανδρίτσας έχανε μέχρι το 90′ από τον Αστέρα Μιντιλογλίου με 2-1, ωστόσο σε διάστημα 2 λεπτών η ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19΄με τον Γιωργιόπουλο και ο Χριστόπουλος ισοφάρισε στο 61΄. για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα ο Αστέρας, χάρη σε τέρμα του Χαρίτου στο 78΄. Στο 90΄ ο Χριστόπουλος ισοφάρισε για δεύτερη φορά για χάρη της Δόξας και στο 92΄η ομάδα της Δόξας πήρε το “τρίποντο” με γκολ του Μενύχτα.

Οι συνθέσεις…

ΔΟΞΑ (Ν.Σταθόπουλος): Πατσός, Κ. Καπογιαννόπουλος, Γεωργαντόπουλος (59΄ Π. Καπογιαννόπουλος), Σταυρόπουλος, Γκάντζος, Γιαννακόπουλος, Μπιλιάνης (84΄ Μητρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Χριστόπουλος, Σαββόπουλος, Μενύχτας.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ.Δρακάτος): Τσούρας, Πλέγας, Χαρίτος, Ρομποτής, Ασπρούδας, Παπαγιαννόπουλος, Γιωργιόπουλος (86΄ Τσιρίκος), Καμπούρης (63΄ Θεοδωρόπουλος), Σκουτέρης, Κατσιγιάννης, Ανδριόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το www.topikonews.gr μαζεύοντας από την αρχή της φετινής σεζόν της…
Cresta Posts Box by CP