Νίκη Προαστείου: Παρελθόν ο Τσίκας- Αναλαμβάνει ο Νίκος Πατρώνης

0

Ο Χρήστος Τσίκας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νίκης Προαστείου, έπειτα από τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθότι υπέβαλλε την παραίτησή του, που έγινε αποδεκτή.

Πιθανός αντικαταστάτης του αναμένεται να αποτελέσει ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Νίκης, Νίκος Πατρώνης.

 Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της Νίκης: “Το ΔΣ της Νίκης Προαστίου ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του προπονητή Χρήστου Τσίκα από την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας της Νίκης. Ο Χρήστος διετέλεσε προπονητής της Α΄ ομάδας της Νίκης για 15 μήνες. Στους 15 αυτούς μήνες ζήσαμε σημαντικές στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας και η επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, που συνέπεσε με τον εορτασμό των 50 χρόνων ιστορίας μας. Στο DNA της ομάδας δεν είναι η αλλαγή προπονητή εν μέσω ποδοσφαιρικής περιόδου , ωστόσο η ισχυρή προσωπικότητα του συγκεκριμένου προπονητή και η ανάληψη των ευθυνών, που είναι ίδιον των σημαντικών ανθρώπων, οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Σύσσωμο το ΔΣ εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στη νέα του πορεία με ανάλογες επιτυχίες καθόσον ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα μας”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η Προμηθέας…
Cresta Posts Box by CP