Νίκη χθες για τον Προμηθέα 2014, ντέρμπι σήμερα σε ΕΑΠ και Αίγιο

0
Το πρόγραμμα της 3ης στροφής άνοιξε χθες στο γήπεδο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, αφού ο Προμηθέας 2014 νίκησε εύκολα την ελλιπή ΑΓΕΖ με 69-45 και ανέβηκε στο 2-1.

Από το σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΕΑΠ και Σφήκα Αμαλιάδας, αμφότεροι έχουν 2 στα 2, αλλά μόνο ένας θα διατηρήσει το απόλυτο. Ματσάρα αναμένεται και στο κλειστό γήπεδο του Αιγίου, με τον εκεί Κεραυνό να περιμένει τον Ήφαιστο (τυπικά φιλοξενούμενος) για μάχη σώμα με σώμα. Ο Έσπερος ΑΟΠΑ καλείται να αποσπάσει την 3η νίκη του, αλλά η Ολυμπιάδα στην έδρα της είναι σκληροτράχηλη.

Μάχη νεοφώτιστων στα Ροίτικα μεταξύ Γαλήνης και Πανσχαϊκού, ενώ στο Τόφαλος ο Αίαντας θα φιλοξενήσει την Απολλωνιάδα και οι ομάδες θα κυνηγήσουν το πρώτο ροζ φύλλο. Επικίνδυνη έξοδος για Αίολο Αγυιάς, που πηγαίνει στην Αρχαία Ολυμπία για την 2η νίκη, αλλά ο Ολυμπιονίκης θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΕΑΠ- Σφήκα Αμαλ.  (ΕΑΠ- 20.00)

Ολυμπιονίκης- Αίολος Αγυιάς (Αρχαίας Ολυμπίας- 20.30)

Ολυμπιάδα- Έσπερος ΑΟΠΑ (Ολυμπιάδας-20:30)

Γαλήνη- Παναχαϊκός (Ροϊτίκων- 20:30)

Κεραυνός Αιγ.- Ήφαιστος Αιγ.  (Αιγίου- 20:30)

Αίαντας/Αραχωβίτικα- Απολλωνιάδα (Τόφαλος- 21:30)

Προμηθέας Νέοι- Ζάκυνθος 69-45

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Α΄ΟΜΙΛΟΣ: Κονσέρτο για «πολυβόλα» «Βροχή» μπήκαν τα γκολ στην 2η…
Cresta Posts Box by CP