Οι δηλώσεις του Σ.Αβράμη για ΣΕΠΑ

0

Ο Σπύρος Αβράμης εκλέχθηκε με 53 ψήφους (που ήταν και οι περισσότερες) και θα απαρτίζει το 9μελές νέο Δ.Σ. του ΣΕΠΑ μαζί με τους Αγοράκη, Σκιαδά, Θ.Παπουτσή, Β.Νικολακόπουλο, Ορφανίδη, Τ.Κρίθη, Βαρνακιώτη και Θ.Σουγλέρη.

Ο ΣΕΠΑ σε μία νέα προσπάθεια να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του ψήφισε το νέο Δ.Σ. στην 5η Γιορτή του Ερασιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη και ο παίκτης του Πανμοβριακού Ριόλου μιλάει για τη νέα προσπάθεια του ΣΕΠΑ, αλλά και το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση της γιορτής του Ερασιτέχνη και πρώτα από όλα αυτούς που έκαναν αγώνα, για να βγει εις πέρας το όλο εγχείρημα. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σίγουρα με τιμάει το γεγονός ότι συγκέντρωσα τους περισσότερους ψήφους, ωστόσο το ουσιαστικό κομμάτι είναι ο σύνδεσμος να αποκτήσει την αίγλη που του αρμόζει.

Όλα τα παιδιά που εκλέχθηκαν ή μη, είναι ικανά και θέλω να διευκρινίσω ότι ο ΣΕΠΑ δεν είναι το 9μελές Δ.Σ. που θα σχηματιστεί, αλλά το σύνολο όλων των ποδοσφαιριστών, που πρέπει να αγκαλιάσουν την κίνηση αυτή προς όφελος όλων μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Προμηθέας δεν γλίτωσε τον Απόλλων Πατρών… Ο Απόλλων Πατρών…
Cresta Posts Box by CP