Ορίστηκε νέο Δ.Σ. στον Πανμοβριακό- Πρόεδρος εκ νέου ο Δ.Σπυρόπουλος

0
Το νέο Δ.Σ. του Πανμοβριακού Ριόλου είναι πλέον γεγονός, αφού η ομάδα ανακοίνωσε τα πόστα και τις αρμοδιότητες για τη νέα σεζόν στην Γ΄Εθνική. Πρόεδρος και πάλι θα είναι ο Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Παράλληλα “τρέχει” και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον Ντίνο Σπυρόπουλο και τους ανθρώπους της διοίκησης να έχουν “σηκώνει μανίκια” για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

“Το Νέο Δ.Σ. του Πανμοβριακού και μετά την κατανομή των αξιωμάτων, που καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο φετινό έργο της Γ Εθνικής έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σπυρόπουλος Δημήτριος

Α’ Αντιπρόεδρος: Κουτσούκος Ιωάννης

Β’ Αντιπρόεδρος: Νιφορόπουλος Κων/νος

Ταμίας: Παπανικολόπουλος Νίκος

Γραμματέας: Καλλιμάνης Νίκος

Μέλος: Δημοπούλος Νεοκλής

Μέλος: Θανασάς Ρήγας

Αναπληρωματικά Μέλη: Πρεβεζάνος Παναγιώτης,Δουραμάνης Αντώνιος, Λιακόπουλος Βασίλειος.

Εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα μέτωπα και έως την Τετάρτη θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με όλους τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ και θα έχει ξεκαθαρίσει το έμψυχο δυναμικό που θα παραμείνει στην δύναμη του Σωματείου.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Προπονητή Ντίνο Σπυρόπουλο και θα προστεθούν στην δυναμική της ομάδας.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Χαλανδρίτσας έκανε φέτος εξαιρετική πορεία και λίγο έλειψε…
Cresta Posts Box by CP