Ο Άτλας λύγισε την Θύελλα Πατρών στον τρομερό τελικό των Παίδων

0
Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαϊας στην κατηγορία των Παίδων (Κ-16- Α΄όμιλος) και ο Άτλας πανηγύρισε το τρόπαιο, κερδίζοντας στον χθεσινό τελικό την Θύελλα Πατρών με 3-2.

Το παιχνίδι στο «Α.Κάνιστρας» ήταν δραματικό και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η Θύελλα προηγήθηκε στο 17΄με τον Κοζανιτά, αλλά ο Τσερικλός ισοφάρισε στο 49΄για τον Άτλαντα.

Ο Σταυρόπουλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «κυανόλευκους» στο 63ο λεπτό και στο 65΄ο Ξηνταρόπουλος άφησε τον Άτλαντα με 10 παίκτες, καθότι αποβλήθηκε. Ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή ισοφάρισε για 2η φορά στο 67΄με τον Κυριαζόπουλο και στο 92΄ο Τσερικλός έδωσε τη νίκη και την κούπα στον Άτλαντα, φέρνοντας «τούμπα» την αναμέτρηση.

Ο Άτλας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Α΄όμιλο των Παίδων και των Προπαίδων, όπως και έπραξε και στους Νέους, λυγίζοντας στον τελικό την Παναχαϊκή με 4-1, κάνοντας το 3Χ3.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ήταν ακρογωνιαιος λίθος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Νίκος…
Cresta Posts Box by CP