Ο Καλούδης σε “κοκκινόμαυρη” πρόκληση

0
Ο Χρήστος Καλούδης αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα παιδιά στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αχαΐας.

Ως φροντιστής στον Αετό Πατρών τα τελευταία χρόνια ήταν άψογος και κάθε μέρα δεν έλειπε το παραμικρό στις προπονήσεις. Αγαπάει αυτό που κάνει και τέτοια άτομα λείπουν από από χώρο.

Πλέον θα ανήκει στην οικογένεια της Σχολής Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής.

Η ανάρτηση του Χρήστου αναφέρει:

Αρχικά να ευχηθώ καλό υπόλοιπο εβδομάδας με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μου με την Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής και μεγάλη χαρά και τιμή που θα συνεργαστώ με τους κυρίους Στάθης Τσαρτόλιας Νότης Παολίνος Nikos Siaflas!

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αετού Πατρών και συγκεκριμένα τους κυρίους Γιώργο Μπάρλο, Βασίλη Μπάρλο, Στέλιο Ανδρονικίδη, Ιωάννη Κολοβούρη και την κύρια Μάρθα Ανδρονικίδη για την αγάπη τους την επιμονή τους και την προσπάθεια τους να μετά πείσουν την απόφαση μου που πήρα στις 16 Απριλίου 2022!

Ότι καλύτερο σε αυτή την νέα προσπάθεια!

Υ. Γ. 1:Ευχαριστώ τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και προσωπικά τους κυρίους Βασίλη Χρυσανθόπουλο, Ηρακλή Νικολακόπουλο, Σάκη Θεοδωρόπουλο, Τάκη Αθανασόπουλο για τις συζητήσεις και το ενδιαφέρον τους. Για τους ίδιους λόγους την Α. Ε Δρεπάνου και τον κύριο Γιάννη Ταξιάρχη, τον Άρη Πατρών και τον κύριο Μιχάλη Καρτατζόπουλο, τον Α. Ο Γαλήνη και τον προπονητή Μπάμπη Παπαγιάννη και τον Α. Ο Αετό Ρίου και τους κυρίους Βασίλη Βάλαρη Στέφανο Καρβέλη!

Υ. Γ. 2 : Είναι καιρός να αλλάξω σελίδα!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Δημήτρη Μητρόπουλο ενεταξε στο δυναμικό του το Πάτραι. Μια…
Cresta Posts Box by CP