Ο Μπαλατής κράτησε τον Κεραυνό σε απόσταση βολής!

0

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ζορίστηκε κόντρα στο αντίπαλο δέος του Λιμνοχωρίου, που παλεύει όλα τα παιχνίδια και τελικά επικράτησε με 2-1, παραμένοντας στο -1 από τον Διαγόρα και την κορυφή.

Ο Μπουλούμπασης στο 44′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά και στο 50′ ο Λαζανάς ισοφάρισε για το συγκρότημα του Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλου. Στο 79΄ο Μπαλατής με ιδανικό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Μπουλούμπαση χάρισε το “τρίποντο” στους γηπεδούχους, που πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον τελικό Κυπέλλου (25/3).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Γ. Ζερδεβάς): Χάχαλης, Μπαλατής, Κασιώνης, Καραχάλιος, Ασκούνης, Βάρρας, Παπαχριστόπουλος, Τσάτος, Νάτσης (85’ Ντινόπουλος), Μπουλούμπασης (80’ Ζαφειρόπουλος), Λάγιος (52’ Δημητρίου).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Μούζος, Μπακούλιας, Ν. Μπεκίρης (3’ λ.τ. Παρασκευόπουλος), Γ. Σέρμπος, Β. Μπεκίρης, Νιφόρας, Γερασιμόπουλος, Αθανασόπουλος (75’ Οικονομόπουλος), Λαζανάς, Σχοινάς, Α. Σέρμπος (84’ Ντουράι).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Διαγόρας Βραχνείκων…
Cresta Posts Box by CP