Πήγασος-Ατρόμητος Π. 0-4: Παράπονα οι μεν, θριαμβευτές οι δε…

0

Ο Ατρόμητος Πατρών συνέτριψε τον Πήγασο Μπεγουλακίου στο “Κ.Ζάρρας” με το εκκωφαντικό 4-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Αναγνωστόπουλου και από τους βοηθούς του Οικονόμου και Σακελλαρίου.

Το σκορ άνοιξε ο Μούτσα στο 40′ και στο 53′ ο Τσάλτας σημάδεψε το δοκάρι του Τρίγκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 57′ ο Μαντάς φαίνεται να ανατρέπεται στη μεγάλη περιοχή από τον Μανθόπουλο και για τη συγκεκριμένη φάση διαμαρτύρονται έντονα οι γηπεδούχοι, αφού έγινε σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

Στο 63΄ο Τσάλτας ευστόχησε από τα 11 βήματα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, που σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τον Χριστόπουλο στο 74′ και στο 80′.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πήγασος (Τσιπιανίτης): Τρίγκας, Μαντάς, Δ. Χριστόπουλος (30’ λ.τ. Σ.Χριστόπουλος), Χρονόπουλος, Προύντζος (78’ Φραντζέσκος), Αθανασόπουλος, Γασπαρινάτος,  Μπαρλάς (46’ Γιαννακόπουλος), Σταυρόπουλος, Τσίφας Ραμόπουλος
Ατρόμητος (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος ,Μολφέτας,  Μανθόπουλος, Ζίσι, Παπαγεωργίου (77’ Τριανταφυλλόπουλος), Τζελέπης (33’ λ.τ. Λεγάτος), Ρουγκάλας, Χριστόπουλος (83’ Μούζος), Μούτσα, Τσάλτας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιστροφή στις νίκες για τον Πανμοβριακό Ριόλου, που επικράτησε κόντρα…
Cresta Posts Box by CP