Πανμοβριακός-Εθνικός Σαγείκων 1-1

0

Ο Πανμοβριακός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού Σαγείκων, έμεινε στο 1-1 και έτσι έχασε σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου, αφού έμεινε στο -8 από τον Διαγόρα και στο -7 από τον Κεραυνό.

Ο Εθνικός που στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τον Νιάρο κάτω από τα γκολποστ, αφού τραυματίστηκε ο Κύργιος και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, προηγήθηκε με πέναλτι του Νίκου Σωτηρόπουλου στο 32΄, ωστόσο ο Παπουτσής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 74΄.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Αθανασόπουλος, Αναγνωστόπουλος (74’ Μιχαλόπουλος), Αντωνόπουλος, Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Γ. Λιάκος (66’ Αβράμης), Παπουτσής, Νιφορόπουλος (55’ Χριστόπουλος), Γραμματικόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν.Σαλαμαλίκης): Κύργιος (46’ λ.τ. Νιάρος), Μπαντούνας (59’ Ι. Σωτηρόπουλος), Σ.Α. Διακάτος (79’ Γκοτσούλιας), Μπεκίρης, Σ.Θ. Διακάτος, Καρκούλιας, Σουρανής, Σαλαμαλίκης, Φραγκούλιας, Ν. Σωτηρόπουλος, Πυρρής.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
φωτογραφία άρθρου: Δημήτρης Σαρρής Ο Διαγόρας Βραχνείκων πέρασε θριαμβευτικά από…
Cresta Posts Box by CP