Σεφτές για Αίολο Αγυιάς με Λυμπέρη

0

Ο Δημήτρης Λυμπερης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Αίολου Αγυιας στην ιστορική πρώτη σεζόν της ομάδας στην ερχόμενη Β Εθνική.

Ο 36χρονος φόργουορντ, ο οποίος διακρίνεται για το αξιόπιστο σουτ τριών πόντων, εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου.

Μια εξαιρετική προσθήκη με εμπειρία σε Εθνικές κατηγορίες και πέρασμα από τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Λυμπέρη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αίολου Αγυιάς», δήλωσε ο «Λύμπε» και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή μπασκετική χρόνια, χωρίς τραυματισμούς».

Ο Δ. Λυμπέρης είναι 36 ετών, έχει ύψος 1.95μ. και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Κένταυρο, ενώ έχει παίξει και σε Απολλωνιάδα, ΠΑΟΚ Πατρών, Απόλλωνα, Κόροιβο, Εσπερο ΑΟΠΑ, Ακράτα και Αχαγιά ΄82.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σάκης Κατσαντουλας θα είναι ο προπονητής του Αετού Ρίου,…
Cresta Posts Box by CP