Σημαντική κίνηση στον “1” για Ολυμπιονίκη!

0

Ο Ολυμπιονίκης συνεχίζει να ενισχύεται για να είναι πανέτοιμος την σεζόν που έρχεται στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και προέβη σε άλλη μία ουσιαστική κίνηση.

Η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας απέκτησε τον Άκη Σταυρόπουλο, έναν αθλητή που έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και μυαλό στην θέση του πόιντ γκαρντ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ:

Ο Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» Αρχαίας Ολυμπίας, προχώρησε σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης, αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν ακόμα παίκτη, τον Άκη Σταυρόπουλο. Γεννηθείς το 1992 στην Ρόδο, ξεκίνησε την πορεία του στις Ακαδημίες του «Κολοσσού», όπου και στέφθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου.

Σε ηλικία 16 ετών, προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα με προπονητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Η καριέρα του συνεχίστηκε στην ΑΕΚ με προπονητή τον Κώστα Ζιάκα τον οποίο ακολούθησε και στον «Ίκαρο» Νέας Σμύρνης. Ο Άκης Σταυρόπουλος με την εμπειρία του, θα προσδώσει ασφάλεια και δυναμική στη θέση «ένα» (PG) της αντρικής ομάδας.

Η οικογένεια του Ομίλου, τον καλωσορίζει!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Δημήτρης Μούζος δεν έχασε λεπτό στην περυσινή Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία…
Cresta Posts Box by CP