Σταυρόπουλος για ΠΓΕ, Ναυπακτιακό και Γ’ Εθνική

0
Ο Ιάσονας Σταυρόπουλος δεν βρήκε θέση στο φετινό ρόστερ της Παναχαϊκής, αλλά θεωρεί ότι θα μπορούσε να βοηθήσει.

Πλέον αγωνίζεται στον Ναυπακτιακό Αστέρα και η παρουσία του είναι καθοριστική στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο πατρινός μέσος μίλησε στη «Match» για τους «κοκκινόμαυρους», αλλά και για το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής και τη νυν ομάδα του και τα όσα ανέφερε παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Για την Παναχαϊκή:

«Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα μπορούσα να είχα θέση στο ρόστερ της Παναχαϊκής. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι αποφάσεις παίρνονται από τις διοικήσεις των ομάδων και όχι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Η Παναχαϊκή είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και ανήκει δικαιωματικά στην μεγάλη κατηγορία. Η φετινή πορεία της σίγουρα απογοήτευσε τους φιλάθλους της ομάδας, που περίμεναν κάτι καλύτερο».

Για τον Ναυπακτιακό Αστέρα:

«Ο Ναυπακτιακός είναι μία ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο και ο στόχος της ανόδου είναι προσιτός για ένα τέτοιο σωματείο.

Έχουμε σημαντικά και δύσκολα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και για να τα κερδίσουμε χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, έχουμε μεγάλες δυνατότητες».

Για την επανεκκίνηση στην Γ΄ Εθνική:

«Σίγουρα η δυσκολία είναι αισθητή, αφού η αποχή ήταν μεγάλη. Απαιτείται προσοχή και έξυπνη διαχείριση από τους προπονητές των ομάδων, με σκοπό να μην έχουν απώλειες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα οι περισσότερες ομάδες στον όμιλο μας έχουν ενισχυθεί αισθητά και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα που προκύπτουν στις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, μετά την επανεκκίνηση».

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαΐας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ποδοσφαιρικό στέκι είναι το Canto Café που εδρεύει στην Ρήγα…
Cresta Posts Box by CP