Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μασούρας

0
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πατρινό ποδοσφαιριστή Γιάννη Μασούρα, που από σήμερα ανήκει και επισήμως στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή:

“Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1996 στην Πάτρα. Αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ατρόμητο Πατρών και στην συνέχεια στην ακαδημία της Παναχαϊκής, ενώ γρήγορα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Αχαΐας.

Ύστερα από δύο χρόνια και έχοντας «γεμάτες» σεζόν με τους «κοκκινόμαυρους», υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Την πρώτη του χρονιά στους «βυσσινί» πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Football League. Την επόμενη χρονιά «συστήθηκε» στο κοινό της Super League, αφού έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 30 Απριλίου 2017.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο νεαρός φουλ μπακ, πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και σε 7 ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πέτυχε και 3 γκολ!

Τέλος, είναι διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες, καθώς είναι ενεργό μέλος της U-21 της χώρας μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ομάδα του Δία Σαραβαλίου μπορεί να πανηγύρισε την άνοδο…
Cresta Posts Box by CP