Σ.Γκοργκόλης:”Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη”

0
Σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστή η είδηση της ανανέωσης του Σπύρου Γκοργκόλη στην τεχνική ηγεσία του Έσπερου ΑΟΠΑ και ο πατρινός τεχνικός συνεχίζει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο για 2η σερί σεζόν στην Γ΄Εθνική.
Μιλώντας στο topikonews.gr εξέφρασε τα συναισθήματά του για την εν λόγω εξέλιξη και τόνισε τα εξής:

” Ο Έσπερος διακατέχεται από μία σταθερότητα και επιμονή θα έλεγα, όσον αφορά στην φιλοσοφία του και αυτή καλούμαστε εμείς οι προπονητές να υποστηρίξουμε.Αφού ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύεται για δεύτερη χρονιά σαν πρώτο προπονητή και όγδοη σαν μέλος του τεχνικού τιμ, να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα, που είμαι μέλος της ομάδας αυτής και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά.

Μια χρονια με 6 ομαδες απο την ΕΣΚΑ-Η, με πολλα τοπικα ντερμπι και ιδιαιτερο σασπενς. Εμεις μεχρι τελη Ιουλιου θελουμε να ολοκληρωσουμε το ροστερ μας και παραλληλα ολο αυτο το διαστημα να ετοιμασουμε τους αθλητες μας, ωστε να παρουσιαστουν όσο πιο ετοιμοι γινεται. Περισσοτερα θα πουμε οσο προχωραει το καλοκαιρι.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 5η αγωνιστική πράξη των πλέι οφ της…
Cresta Posts Box by CP