Το “Άτεχνο Μωσαϊκό”: Ανακοίνωση πριν από λίγο από Δημήτρη Μπαλαφούτη

0

Ανακοίνωση που αφορά τον κ.Θανάση Πλώτα εξέδωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Μπαλαφούτης με τίτλο “Άτεχνο Μωσαϊκό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΑΤΕΧΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟ!

Κάποιοι μέχρι χθες έβαζαν κόκκινες γραμμές σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Σήμερα βιώνουμε την απόλυτη σύμπλευση μαζί τους. Για τον κ.Πλώτα και πάλι ο λόγος. Ο κύριος Πλώτας από τότε που εγκαταστάθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαίας το μόνο έργο που κάνει και το κάνει καλά ,είναι να ξεδιπλώνει όλα τα στοιχεία της φασίζουσας, μισαλλόδοξης και επικίνδυνης συμπεριφοράς που κυριολεκτικά τρομάζει!

Έτσι πριν μια εβδομάδα τον είδαμε να εξαπολύει τις ύβρεις του στην υπεύθυνη χορηγιών της ΕΠΣΑ κ.Σταθοπούλου Χρυσούλα ,προχτές να επιδεικνύει την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του στον κ.Τάκη Κυριτόπουλο ,παράγοντα της ΑΕ Περιβόλα, τον ρεμβασισμό του στα σωματεία Ζαβλάνι και ΑΟ Δήμου Διακοπτού, καθώς και στην γραμματέα της ΑΕ Αρόη κ.Κατερίνα Νάκου.

Άλλαξαν τόσο γρήγορα, άραγε ,οι καιροί και δέχονται έτσι εύκολα τις τακτικές του? Μήπως μαζί με αυτόν θέλουν να γυρίσουν το ποδόσφαιρο 40 χρόνια πίσω? Ή μήπως ήρθε η ώρα να τον μαζέψουν για να οδηγηθούμε με ηρεμία στις εκλογές? Η μόνη απάντηση ,που εμείς μπορούμε σαν παράταξη να δώσουμε είναι : Όταν οι πέτρες είναι τοποθετημένες με σχέδια τότε δημιουργούνται υπέροχα ΨΗΦΙΔΩΤΑ Όταν είναι ακανόνιστου σχήματος ,τυχαία τοποθετημένα ..τότε έχουμε πολύ άσχημα μωσαικά!!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φιλική αναμέτρηση έδωσε χτες ο Τριταιϊκός με αντίπαλο τον Πείρο…
Cresta Posts Box by CP