Φιλικά: “Βροχή” τα γκολ στην Παραλία, νίκες για Αχαϊκή, Νιφορέικα, ΑΟ Τριταίας και Πάτρα 2005

0
Η προετοιμασία των ομάδων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας συνεχίζεται και τα φιλικά πλέον βρίσκονται στο προσκήνιο, μιας και πλησιάζουμε ολοένα προς την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Το Σάββατο αρκετές ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε φιλικό επίπεδο και οι προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Νίκες ψυχολογίας

Αχαϊκή και Δόξα Νιφορ. απέσπασαν σημαντικές νίκες, δίνοντας δυνατά φιλικά με αξιόλογους αντιπάλους.

Η Δόξα φιλοξένησε στα Νιφορέικα τον Πανμοβριακό και οι «μαυραετοί» του Άγγελου Κίκινα επικράτησαν με 1-0, χάρη σε τέρμα του Νίκου Πυρρή στο 88′.

Η Αχαϊκή πέρασε νικηφόρα από το «σπίτι» του σκληροτράχηλου Λιμνοχωρίου και την φιλική αναμέτρηση έκρινε ο Μπίκος, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 72΄.

Σημαντική νίκη για Πάτρα 2005

Τον Αχαιό Σαραβαλίου αντιμετώπισε η Πάτρα 2005 και επικράτησε με 3-2.
Αμφότεροι βέβαια βρίσκονται σε περίοδο μονταρίσματος, καθότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις τους.

Για την Πάτρα 2005 βρήκαν δίχτυα οι Ψαθογιαννάκης, Δρουγούτης και Κοροβέσης, ενώ για τον Αχαιό «μίλησαν» οι Γραμματικόπουλος (πέναλτι) και Γιαννέλος.
Αετός Ρίου και ΑΟ Τριταίας/Τριταιϊκός αναμένεται να έχουν υψηλές βλέψεις στη νέα Β΄κατηγορία.

Στο μεταξύ τους φιλικό η ομάδα του Βασίλη Μαρκάτου υπερίσχυσε της αντίστοιχης του Σάκη Κατσαντούλα με 4-2. Για τους νικητές σκόραραν οι Α.Χριστόπουλος (2), Μασούρας και Νταφογιάννης, ενώ για την ομάδα του Ρίου βρήκαν δίχτυα οι Βορίσης και Ζέρβας.

Η Πρέμιερ Λιγκ πήγε…Παραλία

Εφτά γκολ σημειώθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο της Παραλίας, όπου η τοπική Δόξα αναμετρήθηκε φιλικά με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη λύγισε την αντίστοιχη του Χρήστου Τσίκα με 4-3.
Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Στουπάκης (2) και Μπουρλάκης, ενώ για τους νικητές σκόραραν οι Γαβριήλ, Γκολφινόπουλος, Μπούρδος, με τον Αγγελούση να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Πηγη: Εφημερίδα Match Αχαΐας (5/9)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μια τρομερή μεταγραφή υλοποίησε ο Αετός Ρίου. Οπως ανέφερε η…
Cresta Posts Box by CP