Χ.Κοτσέτας: “Θα περάσει καιρός για να συνειδητοποιήσω τι κάναμε”

0

Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ της Αχαγιάς ’82, Χρήστος Κοτσέτας, μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο topikonews.gr και αναφερόμενος στην μεγαλειώδη επιτυχία της ομάδας του Χρήστου Σαράντη, που κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με 2 επικές ανατροπές, τόνισε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι κατάφεραν εκείνος και οι συμπαίκτες του και εξέφρασε τα συναισθήματά του, μέσα από μερικά λόγια, τα οποία και δημοσιεύουμε ευθύς αμέσως.

“Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή των πλέι-οφ και με την έλευση του Χρήστου Σαράντη στον πάγκο συσπειρωθήκαμε και πιστέψαμε πως έχουμε τις δυνατότητες, για να τα φέρουμε όλα τούμπα. Νομίζω πως συστατικό της επιτυχίας μας είναι ότι θίχτηκε ο εγωισμός μας και παράλληλα είχαμε την βοήθεια του κόσμου, που μας βοήθησε πολύ. Αφιερώνω το πρωτάθλημα σε όλους τους Αχαγιώτες. Αχαγιάρα Γ’ Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ. Υγεία σε όλο τον κόσμο.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πραγματοποιήθηκε προχτές η 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την…
Cresta Posts Box by CP