ΕΠΣΑ: Τι έγινε στα περισσότερα φιλικά του Σαββάτου

0
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Α΄ κατηγορία της νέας σεζόν έχουν μπει σε ρυθμό φιλικών.

Είναι άλλωστε πολύ σημαντικό κομμάτι στην προετοιμασία της εκάστοτε ομάδας, αφού οι προπονητές βγάζουν συμπεράσματα και δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα, ενώ οι ποδοσφαιριστές, από την πλευρά τους, αποφορτίζονται από τις συνεχείς προπονήσεις και αποκτούν επαφή με τον αγωνιστικό ρυθμό.

Άλλωστε η πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ένωσης μας έχει οριστεί για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (24 και 25), αφού τότε θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και με πολλές ιστορικές και δυνατές ομάδες.

Ατρόμητος 5… αστέρων

Ο Ατρόμητος Πατρών έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση αγωνιστικά, αφού κέρδισε την Νίκη Προαστείου στα Ζαρουχλέικα με 5-0, σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο.

Δύο «παλιοί», οι Παλούκης και Τσάκωνας, σκόραραν από 2 γκολ έκαστος, ενώ το τελευταίο απόκτημα ο Νίκος Ροδόπουλος, έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε και η Πάτρα 2005, η οποία λύγισε τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων με 2-0.

Οι δύο ομάδες θα στηριχθούν στον περσινό βασικό κορμό και έχουν προβεί σε λίγες προσθήκες, αλλά τη νίκη γοήτρου την πήρε η ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου.

«Δράστες» ήταν οι Δημητρέλλος και Τσιούστας.

Καταιγιστικός ο Πανμοβριακός

Έχει ενισχυθεί με άκρως ποιοτικούς παίκτες και στον πάγκο πλέον βρίσκεται ο φιλόδοξος Γιώργος Λαγός.

Ο Πανμοβριακός έδωσε φιλικό τεστ το Σάββατο με τον Ηλειακό Βαρθολομιού και πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 5-1, πιστοποιώντας ότι βαδίζει στο σωστό μονοπάτι, μέχρι την έναρξη της Α΄ κατηγορίας.

Ο Ρουμπάτος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ δίχτυα βρήκαν ο «νέος» Μπουρδέκας και ο «παλιός» Νιφορόπουλος.

Την προσεχή Τετάρτη ο Πανμοβριακός θα δώσει δυνατό τεστ με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, μία δυνατή ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία της Ηλείας.

Νίκες για Αχαϊκή, Ψαθόπυργο και Ατρ. Λάππα

Ένα καλό τεστ έδωσε το Σάββατο στο Μιντιλόγλι η Αχαϊκή, η οποία διασταύρωσε τα ξίφη της με τον νεοφώτιστο Αστέρα, που θα προσπαθήσει να έχει καλή εικόνα στην Α΄ κατηγορία.

Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος ο Παναγιωτόπουλος δεν λάθεψε από τα «11 βήματα» και στην επανάληψη με εξαίσια εκτέλεση φάουλ ο Φωτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου «φιλοδώρησε» με 5 τέρματα τον νεανικό Δία (5-2) και αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για το σύνολο του Κώστα Τσιπιανίτη.

Ο Παπαδόπουλος σκόραρε εις διπλούν, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Γαβριήλ, Μίτσι και Σάχι.

Για τον Δία του Χρήστου Ξυπολιά, Ζησιμόπουλος και Καπερώνης παραβίασαν την εστία της αντίπαλης ομάδας.

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στο γήπεδο Λάππα τον Εθνικό Πατρών και υπερίσχυσε με 3-1. Ο Ανδρεόπουλος πέτυχε 2 γκολ (το ένα με πέναλτι) και το έτερο ο Λ.Αγγελόπουλος, ενώ ο Εθνικός μείωσε προς το τέλος με τον νεοαποκτηθέντα Μακρή.

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαΐας (29/8)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αχαϊκή πέτυχε την 1η νίκη στα φιλικά προετοιμασίας της.…
Cresta Posts Box by CP