Α1 ΕΣΚΑ-Η (19η): Ο απόηχος και τα σημεία αναφοράς

0

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (6/3) η 19η στροφή στα παρκέ της Α1 ΕΣΚΑΗ κατηγορίας.

Πάμε να δούμε τον απόηχο και τα σημεία αναφοράς.

Αναλυτικά:

Σε 6 παιχνίδια οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3 νίκες και ισάριθμες επιτυχίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι.

Η μεγαλύτερη διαφορά: οι 26 πόντοι του ΣΕΦΑ επί του Πυρσου (86-60).

Η μικρότερη διαφορά: Το +2 της Αγυιάς στη νίκη επί της Ολυμπιάδας (66-64).

Η νίκη: Αναμφίβολα ο Αστέρας Τέμενης λύγισε στο ντέρμπι κορυφής τον Κεραυνό Αιγίου και πλησίασε στον πόντο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς: Ήταν τρομερό παιχνίδι με σασπένς και μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά η Αγυιά κατάφερε να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα.

Ο MVP: Ο Διαμαντής Σταθακόπουλος ήταν εξαιρετικός για λογαριασμό της Τέμενης και “πλήγωσε” τον Κεραυνό Αιγίου με 21 πόντους.

Τα σημεία αναφοράς

Ο ΣΕΦΑ σημείωσε 11 τρίποντα απέναντι στον Πυρσό, τα περισσότερα της αγωνιστικής. Τα 5 από αυτά πέτυχε ο Δημήτρης Παναγόπουλος.

Στην παράταση κρίθηκε η νίκη του Ήφαιστου Αχιλλέα επί του Φαέθωνα και η ομάδα από το Αίγιο παραμένει στο κατόπι των πλέι-οφ.

Αδαμόπουλος (17), Τζερμπατζίδης (13) και Παπακωνσταντίνου (13) πέτυχαν τους 43 από τους 62 πόντους της ΕΑ Παραλίας, η οποία πανηγύρισε σημαντική νίκη επί των Αραχωβιτίκων.

Η Απολλωνιάδα “απάντησε” με διπλό στην Κάτω Αχαΐα, κερδίζοντας με 73-65 την Δύμη. Στο ματς του Α’ Γύρου οι “μπλε” είχαν επικρατήσει στην Περιβόλα.

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 20η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η με σημαντικά…
Cresta Posts Box by CP