Α1 ΕΣΚΑ-Η (22η): Ο απόηχος και ο MVP της αγωνιστικής

0

Ολοκληρώθηκε χθες η 22η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πλέον απομένουν 4 στροφές, για να πέσει η αυλαία στην κανονική διάρκεια.

Πάμε να δούμε τον απόηχο, τα σημεία που χρήζουν αναφοράς και τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας.

Ο MVP: Ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την Δύμη στη νίκη επί της ΕΑΠ. Σημείωσε 30 από τους 77 πόντους των νικητών με 3 εύστοχα τρίποντα.

Η Νίκη: Η ΕΑ Παραλίας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Επιβλήθηκε επί του Κεραυνού Αιγίου με 68-53 και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την ΕΑΠ και την Αγυιά.

Το Ματς: Μπορεί να μην διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αλλά είχε τρομερή εξέλιξη και δραματικό φινάλε.

Ο λόγος για το παιχνίδι της Ολυμπιάδας με τα Αραχωβίτικα, τα οποία νίκησαν με 60-59, ενώ έχαναν με 11 πόντους στο ημίχρονο. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Τουβάκη καραδοκεί για τα πλέι-οφ.

Μικρά- Μικρά της 22ης:

1. Με 6αδα παρατάχθηκε η Ανδραβίδα, αλλά έριξε στο καναβάτσο την Απολλωνιάδα και πήρε σημαντικό ροζ φύλλο στην Περιβόλα.

2. Η Ανδραβίδα είχε 10 εύστοχα τρίποντα τα περισσότερα της αγωνιστικής.

3. Η αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή είναι πια γεγονός. Η 2η σερί ήττα του Κεραυνού από την ΕΑ Παραλίας και η νίκη του Αστέρα Τέμενης επί του Ήφαιστου/Αχιλλέα, έφεραν την ομάδα του Άρη Ξενούλη στην κορυφή.

4. Η Δύμη επανήλθε στις νίκες μετά από 3 διαδοχικές αποτυχίες και ουσιαστικά έκανε αποφασιστικό βήμα για τα πλέι-οφ.

5. Ο Πυρσός στηρίχθηκε επιθετικά στην τριάδα των Κοροβέση (23), Τριανταφύλλου (14) και Κουραχάνη (11). Οι προαναφερθέντες σημείωσαν 48 από τους 79 πόντους στη νίκη επί του Φαέθωνα.

6. Την καλύτερη επιθετική συγκομιδή την είχε ο Πυρσός με 79 πόντους, ενώ την χειρότερη ο Κεραυνός Αιγίου με 53 στην ήττα από την ΕΑ Παραλίας στα Ροΐτικα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η μάχη φουντώνει και στα πλέι-οφ, όχι μόνο για την…
Cresta Posts Box by CP