Α΄κατηγορία: 3+3 προπονητές που ξεχωρίζουν μετά από 14 αγώνες

0

Τρομερό είναι και το φετινό πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία.

Μετά από 14 αγωνιστικές υπάρχει μεγάλο δείγμα για το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια στα υψηλά, αλλά και στα χαμηλά επίπεδα της βαθμολογίας.

Πάμε να δούμε 6 προπονητές (3 ανά όμιλο) που έχουν ξεχωρίσει με τη δουλειά τους μέχρι στιγμής.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Β.Καραβίας-Θ.Νικολακόπουλος: Το τεχνικό δίδυμο της Θύελλας Πατρών έχει οδηγήσει την ιστορική ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας με 11-2-1 και με απολογισμό 39 γκολ (ενεργητικό) και 7 γκολ παθητικό.

Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και οι «κυανόλευκοι» δείχνουν ικανοί, για να το πάνε μέχρι τέλους, διεκδικώντας φυσικά το πρωτάθλημα.

Κ.Τσιπιανίτης: Ο Διαγόρας έχασε βασικά ατού και έμπειρες μονάδες. Αρκετοί τον υπολόγιζαν για παραμονή, αλλά οι «μπλε» τους διέψευσαν. Ο Κώστας Τσιπιανίτης έκανε καλή δουλειά στην προετοιμασία, μοίρασε ρόλους στους νέους παίκτες του και γενικότερα το κλίμα είναι εξαιρετικό.

Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του Διαγόρα, που μετράει 9-3-2 και βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι-οφ.

Ν.Λουμπαρδέας: Δεν υποτιμάται η δουλειά του Σάκη Πεφάνη και του Γιώργου Λαγού, ούτε βέβαια η μεθοδικότητα του Πέτρου Χρηστίδη.

Ωστόσο την 3η θέση κερδίζει στο νήμα ο Νίκος Λουμπαρδέας μόλις στην 2η χρονιά του ως πρώτος προπονητής. Η Αχαϊκή παλεύει να μπει στην 4άδα (8-3-3) και μοναδικό ψεγάδι είναι η δυσκολία της στο να σκοράρει (19 γκολ). Ωστόσο διαθέτει την καλύτερα άμυνα (10 γκολ) μετά από Θύελλα και Πανμοβριακό και το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σ.Σαρρής: Το Πάτραι έχασε αρκετούς βασικούς και έμπειρους παίκτες. Ωστόσο ο Σταμάτης Σαρρής έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με πολλά νεαρής ηλικίας παιδιά και μερικούς έμπειρους και έχει εδραιωθεί στην 2η θέση, κυνηγώντας τον πρωτοπόρο Άρη.

Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και έχει περιθώρια βελτίωσης, με στόχο φυσικά να διεκδικήσει ότι του αναλογεί στα πλέι-οφ, που είναι ο μεγάλος στόχος.

Χ.Γκρέκας: Ο Αχαϊκός έχει πραγματοποιήσει τρομερή πορεία και παλεύει να μπει στην 4άδα.

Ένα άκρως νεανικό σύνολο, που όμως διαθέτει καλούς παίκτες σε κάθε γραμμή και ο Χριστόδουλος Γκρέκας δουλεύει άριστα με τους ποδοσφαιριστές του από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα. Καθόλου τυχαία η συγκομιδή της ομάδας (8-1-5).

Ν.Πατρώνης: Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεθοδική δουλειά στην Νίκη Προαστείου και έχει πλήρη εικόνα για όλα τα τμήματα της ομάδας.

Η Νίκη έχει ίδιο ρεκόρ με τον Αχαϊκό, διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι-οφ και στηρίζεται στα δικά της παιδιά, όπως συμβαίνει κάθε σεζόν.

Αξίζουν και φέτος συγχαρητήρια στον έμπειρο τεχνικό της Νίκης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έπεσε χθες η αυλαία στην 11η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η.…
Cresta Posts Box by CP