Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές της 14ης αγωνιστικής

0

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, που ήταν και πρώτη για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Πάμε να καταγράψουμε τους πρωταγωνιστές των 7 αναμετρήσεων για αυτήν την εβδομάδα.

Πίκιος: Σημείωσε 17 πόντους με 2 τρίποντα και ήταν κομβικος στη νίκη της Γαλήνης επί της Απολλωνιάδας στην Περιβόλα. Άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Κτωρίδης και Καραγιάννης.

Σιδάς: Ο άσσος της ΕΑΠ με 17 πόντους ηγήθηκε επιθετικά στη μεγάλη νίκη των μελανόλευκων απέναντι στον Κεραυνό. Βέβαια πολλοί παίκτες ξεχώρισαν από πλευράς νικητών.

Κουνάδης: Ακόμα ένα εξαιρετικό ματς για τον παίκτη των Νέων Γλαύκου, που σημείωσε 15 πόντους στο “διπλό” στην έδρα της Ολυμπιάδας. Καλός και ο Ρουμελιώτης με 14.

Μάγκος: Με 4 τρίποντα και συνολικά 16 πόντους προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα της ΕΑ Παραλίας. Πρώτος σκόρερ για τα Αραχωβίτικα ήταν ο Τουλάτος με 17.

Νικολόπουλος: Τρομερό παιχνίδι έκανε ο σέντερ του ΣΕΦΑ. Η ομάδα του επανήλθε στις νίκες απέναντι στην Αγυιά και ο έμπειρος σέντερ πέτυχε 32 πόντους με 2 τρίποντα.

Μπεκρής: Με 29 πόντους ήταν ασταμάτητος με το Βαρθολομιό να πλησιάζει κοντά στη σωτηρία μετά τη νίκη επί των Ροϊτίκων.

Βλάχος: Με 17 πόντους έκανε μεστή εμφάνιση στην άνετη νίκη της Δύμης επί του Ηρακλή Πύργου. Τον ακολούθησαν οι Χρυσανθακόπουλος και Κωνσταντινόπουλος με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 14η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η, που…
Cresta Posts Box by CP