Αστέρας Τσουκ.-Φωστήρας 1-0: (Κοτσα)κωσε “τρίποντο” στο 91′

0

Σε ματς-θρίλερ 1-0 ο Αστέρας Τσουκ.

που πήρε τους τρεις βαθμούς στο 91ο λεπτό της συνάντησης με τον Φωστήρα Οβρυάς, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Κότσα, που ξεκίνησε τη σεζόν, όπως την τελείωσε.

Η ομάδα του Αντώνη Σφυρή αναμφίβολα διαθέτει ποιοτικα στοιχεία σε όλες τις γραμμές της και φέτος θα ξεχωρίσει από τις ομάδες του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας. Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, που έχει θέσει ψηλά τον πήχη, βάσει ρόστερ και δυνατοτήτων, ξεκίνησε με αποτυχία, αλλά το πρωτάθλημα μόλις άρχισε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σφυρής): Τσουραμάνης, Κολαίτης, Γραβάνης, Μητρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κατριμπούζας, Παρασκευάς (92′ Πάντος), Τσιχλιάς (70′ Κότσα), Τζόλας, Βαζούρας, Σολωμός (85′ Τζάφα)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Αλεξανδρόπουλος): Τζουραμάνης, Νίκας, Γιάχος, Χατίγια, Μέρελης, Καπετανάκης (75′ Σταυρόπουλος), Λιόγκας (46′ Αθανασόπουλος), Νταφογιάννης, Χαϊκάλης, Σουβαλιώτης, Κολάρος (63′ Ξυπολιάς)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη ο Τριταιϊκός... ο οποίος πέρασε από το Ντα…
Cresta Posts Box by CP