Eurocup: Ο όμιλος του Προμηθέα, ανοίγει σήμερα η αυλαία στην Προύσα

0
Σε έναν δύσκολο όμιλο (4ος) θα βρίσκεται φέτος στο Eurocup ο Προμηθέας, παρότι ήταν επικεφαλής στην κλήρωση που διεξήχθη.

Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Τρέντο (Ιταλία), Μπούρσασπορ (Τουρκία), Ναντέρ (Γαλλία), Ολύμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) θα αποτελέσουν τα εμπόδια της πατρινής ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση και το γκρουπ κρύβει πολλές παγίδες, παρότι ο Προμηθέας διαθέτει ρόστερ με λύσεις και εμπειρία.

Αύριο θα ριχθεί στην μάχη (19:30) και το «ταξίδι» ξεκινάει από το «Δ.Τόφαλος», με το σύνολο του Μάκη Γιατρά να φιλοξενεί την Γκραν Κανάρια, έχοντας σούπερ ψυχολογία από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και έναν δύσκολο αντίπαλο στην πρεμιέρα.

Η ομάδα του Πορφίριο Φίσακ, που διαδέχθηκε τον Φώτη Κατσικάρη στην τεχνική ηγεσία, θα στηριχθεί φέτος στον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Τζέικομπ Ουάιλι, στον πλέι μέικερ και διεθνή Γάλλο, Άντριου Αλμπισί, που πέρυσι είχε φουλ σεζόν στην Ζενίτ και την Ευρωλίγκα και στον Ιταλό πρώην γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Αμεντέο Ντε Λα Βάλε.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σήμερα: Μπούρσασπορ- Τρέντο

Τετάρτη (30/9): Προμηθέας- Γκραν Κανάρια, Ναντέρ- Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το Ζαβλάνι με νέο προφίλ από κράμα ταλέντου και εμπειρίας…
Cresta Posts Box by CP