Fit Motion: Ενα γυμναστήριο εξατομικευμένο για σένα!

0

To Fit Motion σας προσκαλεί σε ένα υπέροχο ταξίδι άσκησης και ευεξίας που επικεντρώνεται στην αγάπη και το σεβασμό για τον εαυτό μας, την εσωτερική ισορροπία και τον υγιή τρόπο ζωής.

Με εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα εκγύμνασης, τα οποία σχεδιάζονται προσεκτικά, σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή ομαδικές δραστηριότητες, η ομάδα του Fit Motion δεσμεύεται να γίνει συνοδοιπόρος σας στους ατομικούς σας στόχους και να σας δώσει τα κατάλληλα κίνητρα και μέσα, για να τους επιτύχετε, κάνοντας την προπόνησή σας μέρος της καθημερινότητάς σας!

Συνδυάζουμε ποικιλία προπονητικών μεθόδων, ενώ εξελίσσεστε διαρκώς και αλλάζει το πρόγραμμα σας, ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής, τις πραγματικές ανάγκες και τους προσωπικούς στόχους σας.

Για όσους επιθυμούν την συμμετρική στάση του σώματος, τον έλεγχο της αναπνοής, την ενδυνάμωση των κοιλιακών, την σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης, τραυματισμό ή κάποια ασθένεια μυοσκελετική τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το Reformer Pilates.

Η Μελίνα Πάντου, πτυχιούχος φυσικοθεραπείας με μεταπτυχιακό στην θεραπευτική άσκηση, θα σας βοηθήσει στην ευλυγισία των μυών, στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης. Για ασκούμενους με κινητικά προβλήματα ή τραυματισμούς, εφαρμόζουμε το Clinical Pilates.

Το Clinical Pilates, είναι πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο στις ιδιαιτερότητες και ικανότητες του ασκούμενου συνεκτιμώντας όλες τις συνιστώσες της φύσης του προβλήματός του. Μέσα από το Clinical Pilates στοχεύουμε στην βελτίωση της καθημερινής ζωής, στην καλύτερη στάση του σώματος, στην πιο αποτελεσματική κυκλοφορία του αίματος και στην ανακούφιση από πόνους που σχετίζονται με φυσικές ανισορροπίες, όπως π.χ. σκολίωση, κύφωση.

Διαθέτουμε γνώση, εμπειρία, εξειδίκευση και φροντίζουμε τα μαθήματα να είναι προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

Οι ασκούμενοι μας είναι άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, αρχάριοι ή προχωρημένοι, άτομα με τραυματισμούς, αθλητές, χορευτές, γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή λοχεία, ηλικιωμένοι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας ξεκινά το προσεχές σαββατοκύριακο…
Cresta Posts Box by CP