Μεταγραφές ικανές να κάνουν τη διαφορά

0

Ήδη πολλές ομάδες της Α κατηγορίας κινούνται ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι της χειμερινής περιόδου, για να ενισχυθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μέχρι ώρας μάλιστα έχουν γίνει εξαιρετικές κινήσεις και έπεται συνέχεια.

Πάμε να δούμε μέσω του topikonews.gr 5 μεταγραφές που δείχνουν ικανές να κάνουν τη διαφορά στις ομάδες τους.

5. Χρήστος Βορύλλας: Ο Πανμοβριακός ενισχύεται στα γκολπόστ με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟ Βάρδας. Πολύ καλή μεταγραφή που δεδομένα θα βοηθήσει.

4. Σπύρος Τρομπούκης: Ο Εθνικός Πατρών έχασε τον πολύτιμο Ανδρέα Σπανο, αλλά η μεταγραφή του Τρομπούκη από τον ΠΑΟ Βάρδας αναμένεται να σηκώσει το βάρος επιθετικά.

3. Ανδρέας Μούτσα: Ο Ατρόμητος Λάππα έκανε κίνηση ματ για την γραμμή κρούσης με τον πρώην άσσο του Αχαιού, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ικανότητα στο σκοράρισμα.

2. Κώστας Αρβανίτης: Ο Ατρόμητος Πατρών βάζει στο κεντρο του τον περυσινό πρωταθλητή με τον Παναιγιάλειο και στην θέση του επιτελικού χαφ προσθέτει ικανότητα.

1. Θανάσης Μπίσα: Ο Άρης Πατρών απέκτησε τον χαρισματικό σκόρερ με θητεία σε ομάδες Γ Εθνικής. Μαζί με τον Γιάννη Σπανο αναμένεται να συνθέσουν  ένα αχτύπητο δίδυμο στην επίθεση.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Σπύρο Τρομπούκη από τον ΠΑΟ Βάρδας απέκτησε ο Εθνικός…
Cresta Posts Box by CP