Πανμοβριακός- Αναγέννηση Π. 3-1: Τίποτα δεν τον σταματά

0

«3Χ3» ο Πανμοβριακός και κορυφή…

Ο Πανμοβριακός Ριόλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην φετινή Α΄ΕΠΣΑ, αφού ξεπέρασε και το σκόπελο της Αναγέννησης Πατρών με 3-1 και στρογγυλοκάθεται στην κορυφή, παρέα με την Δόξα Παραλίας.

Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο μέρος, με τον Κατσαρέλια να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Λέσση στο 55’. Ο Πανμοβριακός μετά το γκολ που δέχθηκε, άσκησε ασφυκτική πίεση και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέτρεψε τα δεδομένα και έφτασε στην 3η νίκη του.

Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Γραμματικόπουλος (80’) και Παπουτσής (85’, 90’). Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Λαδόπουλου, που έχει δεχθεί 5 γκολ σε 2 ματς. Με την λήξη της αναμέτρησης παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση τίμησαν με την παρουσία τους τον παίκτη του Πανμοβριακού Αντώνη Λιάκο, που αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΠΑΝΜΒΟΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος Αγγ.): Ζήγκος, Κάτσενος, Μιχαλόπουλος (80’ Λιβάνης), Αναγνωστόπουλος (71’ Αμπντουραμάνι), Λιάκος Αντ., Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος, Παπουτσής (92’ Νιφορόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Λέσσης Ν.): Γεωργακόπουλος, Κουτούλας, Ιωάννου, Αλποχωρίτης, Νικολόπουλος, Δεληγιαννάκης, Σκιαδαρέσης, Αδαμόπουλος, Γιάννη, Κατσαρέλιας, Ανδρικόπουλος (75’ Σωτηρίου)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δεύτερη σερί νίκη το Λιμνοχώρι… Σπουδαίο «διπλό» σημείωσε το Λιμνοχώρι,…
Cresta Posts Box by CP