XP training: Ένας χώρος ενδυνάμωσης, κόσμημα στην Ανθείας (+video)

0
Ένα νέο βήμα έχει επιχειρήσει ο ικανός Αχαιός διαιτητής, Χάρης Πετρόπουλος.

Εδώ και 3 μήνες έχει ανοίξει έναν χώρο ενδυνάμωσης, ονόματι XP training, ο οποίος εδρεύει στην Ανθείας 233 δίπλα στα ΕΛΤΑ.

Πραγματικά ο χώρος είναι ένα…κόσμημα για την Ανθείας και γενικότερα για την συνοικία των Ζαρουχλεΐκων και οι πρώτες εντυπώσεις από το κοινό είναι εξαιρετικές, όπως και η δουλειά που γίνεται, με προτεραιότητα να απολαμβάνει ο γυμναζόμενος τις ώρες που επιλέγει να προπονείται από τον Πετρόπουλος και τους συνεργάτες του.

Λίγα λόγια για το XP training

Ο Πετρόπουλος είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής και φέτος στην Α’ κατηγορία μέτρησε δεκάδες συμμετοχές και κυρίως σε παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ωστόσο είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών και έχει δίπλωμα εξειδίκευσης στην ενδυνάμωση και το fitness, το οποίο είναι πιστοποιημενο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επίσης στο XP training διεξάγονται personal group, TRX, pilates, functional, προγράμματα σηματοδομής.

Αρκετοί από τον χώρο επιλέγουν το XP

Ήδη ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των Εθνικών κατηγοριών εμπιστεύονται απόλυτα το XP training.

Άλλωστε είναι και το δυνατό σημείο του Χάρη Πετρόπουλου, οπότε η δουλειά που γίνεται με τους παίκτες στην off-season περίοδο είναι εξαιρετική και έχει εμφανή αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο ΑΟ Τριταίας/Τριταιϊκός ανακοίνωσε προπονητή μετά την αποχώρηση του Φώτη…
Cresta Posts Box by CP