Αναγέννηση Πατρών- Θύελλα Πατρών 1-2

0

Βρίσκει ξανά ρυθμό η Θύελλα Πατρών

Μεγάλο «διπλό» πέτυχε η Θύελλα Πατρών μέσα στα Ζαρουχλέικα εις βάρος της Αναγέννησης Πατρών με 2-1 και δείχνει πως βρίσκει εκ νέου τα πατήματά της, μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Έτσι, σημείωσε την 2η σερί επιτυχία της και την 8η συνολικά σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Αναγέννηση Πατρών δεν εξαργύρωσε την κομβική νίκη της περασμένης εβδομάδας με την Αναγέννηση Ψαθόπυργου και μετά τη χτεσινή ήττα παραμένει κοντά στην ζώνη της παραμονής.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και όπως εξελίχθηκε κανένας από τους δύο δεν θα ένιωθε δυσαρεστημένος με την ισοπαλία. Ωστόσο, χάρη σε δύο λάθη των γηπεδούχων, η Θύελλα έβγαλε άριστες αντεπιθέσεις και με σκόρερ τους Δεληγιαννάκη (70’) και Μακρόπουλο (81’) απέσπασε το «τρίποντο». Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λαδόπουλου ήταν να μειώσει στο 91’, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γασπαρινάτου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αναγέννηση: Σπυρόπουλος, Μπακόπουλος, Φραγκουλάκης, Ζαφείρας, Παναγόπουλος, Κουτούλας, Γασπαρινάτος, Τζελέπης (83’ Ζαφειρόπουλος), Τσίφας, Μπαλαλάς (78’ Βίτσος), Διαμαντόπουλος (73’ Κουκής)

Θύελλα Π.: Δ.Καράγιωργας, Κουνάβης, Γιαννόπουλος, Ιωάννου, Μακρόπουλος, Πανίτσας (47’ Θεοδοσόπουλος), Δημόπουλος, Βλασόπουλος, Αρφαράς, Δεληγιαννάκης (90’ Π.Καράγιωργας), Πανταζής (77’ Τσέλα)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Διαγόρας Βραχναιϊκων μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, καθότι η…
Cresta Posts Box by CP