Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ακράτα

0

Η Ακράτα επικράτησε με 2-1 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και επέστρεψε στις νίκες, μετά από την 8η αγωνιστική, όταν είχε λυγίσει την αντίσταση του Εθνικού Σαγείκων με 1-0 και πάλι μέσα στην έδρα της.

Έτσι αποδεικνύει πως θα παλέψει την ύπαρξή της στην κατηγορία μέχρι τέλους και δεν πρέπει να θεωρείται αμελητέα ποσότητα από κανέναν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48’ με «δράστη» τον Τσούρα, όμως ο Κεραυνός έφερε το ματς στα ίσια με τον Παπαζαφείρη, που βρήκε δίχτυα στο 85’. Ο Δαλιάνης όμως είχε την τελευταία κουβέντα και παραβιάζοντας την εστία του Δημητρίου στο 89’ έδωσε «οξυγόνο» στους «κιτρινόμαυρους», που σημείωσαν την 3η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Ρηγόπουλου, για μη καταλογισμό πέναλτι στον Γραμματικόπουλο στο 70’ και για μη κατακύρωση κανονικού τέρματος από τον Κανελλόπουλο στο 77’, με τον Μηλάτο να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, ενώ καλυπτόταν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ακράτα: Λεπενιώτης, Τσούρας, Διαμαντόπουλος, Παππάς, Αρβανίτης, Παναγόπουλος (80’ Σακελλαρόπουλος), Μεντής, Φωλιάς, Έξαρχος (71’ Δαλιάνης), Πρέζας (88’ Ζίζηλας), Θεοφανόπουλος

Κεραυνός: Δημητρίου, Κανελλόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ασκούνης, Μηλάτος, Πατάπης, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Καραχανίδης (68’ Ντάσης), Παπαζαφείρης, Γραμματικόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Βρίσκει ξανά ρυθμό η Θύελλα Πατρών Μεγάλο «διπλό» πέτυχε η…
Cresta Posts Box by CP