Κεφαλλονιά-Αίολος Αγυιάς 65-70 (Φύλλο Αγώνα)- Ματσάρα σήμερα στην Παναχαϊκή

0

Την 6η νίκη του σε 10 αγωνιστικές στην Α1 ΕΣΚΑ-Η πανηγύρισε ο Αίολος Αγυιάς, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κεφαλλονιάς με 70-65 και επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου , που δεν είχε τον Γιωτόπουλο στις υπηρεσίες της, στηρίχθηκε στην παρουσία των Σακελλαρόπουλου, Σκροπολίθα και Σουλιώτη, ενώ μεγάλη συνεισφορά είχαν και οι Τζιουβελης, Τσαρμπόπουλος, με 4 παίκτες της ομάδας να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισε ο Βαλλιανάτος με 23 πόντους, με τον Ακτύπη να σημειώνει 13.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ (Ροδόπουλος): Χρηστάτος 3(1), Θεοδωράτος 4, Πέτρου 4, Μπαχός 8(2), Λιάκος, Ακτύπης 13, Καραπέτσας 5, Βαλλιανάτος 23

ΑΙΟΛΟΣ (Παπαδημητρίου): Σκροπολίθας 16(1) Στάικος 3, Πλατής, Καποτάς 1, Στεφανίδης 3(1), Τζιουβελης 11(2), Σακελλαρόπουλος 13, Σουλιώτης 13(2), Τσαρμπόπουλος 7(2), Γιαννόπουλος 3(1)

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ- Η Παναχαϊκή υποδέχεται την Ολυμπιάδα

Από το πρόγραμμα της ημέρας δεσπόζει η μάχη της πρωτοπόρου και άτρωτης Παναχαϊκής, που υποδέχεται στο κλειστό της την φορμαρισμένη Ολυμπιάδα. Ο Προμηθέας 2014 αγωνίζεται εκτός έδρας με την Απολλωνιάδα, ενώ η ΕΑΠ λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Σφήκα.

20.00  Ολυμπιονίκης- Νέοι Έσπερου  (Αρχαία Ολυμπία, Δημόπουλος και Μαρινάκης)

20.00 Αίαντας- Αγυιά  (Τόφαλος, Παναγιώτου και Λεβεντάκος)

20.15 Ήφαιστος- ΕΑ Παραλίας (Αίγιο, Καρπάνος και Ασλανίδης)

20.30 Σφήκα- ΕΑΠ (Αλεξιώτισσα, Κρεσταινίτης και Τσαούσογλου)

21.00  Παναχαϊκή- Ολυμπιάδα (Παναχαϊκής, Δαρλαμήτσος και Νερομυλιώτης)

21.00  Απολλωνιάδα- Προμηθέας (Κλειστό ΑΠόλλωνα,  Κωνσταντινίδου και Ελ Ανύ)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αστέρας Τσουκαλείκων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των…
Cresta Posts Box by CP