Παναχαϊκή: Ανταγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό!

0

Η Παναχαϊκή μπορεί να ηττήθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο της με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το σκορ μικρή σημασία έχει σε ένα φιλικό παιχνίδι και μάλιστα με ομάδα Α΄κατηγορίας.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και όσοι χρησιμοποιήθηκαν τα πήραν περίφημα, με τους γηπεδούχους να κοιτάζουν στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Στο 9΄ο Μακρυδημήτρης σημάδεψε το δοκάρι του Στιλ και στο 44′ ο Βλαχοδήμος σκόραρε με φάουλ για το 0-1 (στο 24΄είχε δοκάρι).

Στο 55΄η Παναχαϊκή έφερε το ματς στα ίσια με “δράστη” τον Μωραίτη, που νίκησε τον Κοτσόλη. Ο Κλωναρίδης στο 74′ τράνταξε το δοκάρι του Βασίλη Σούλη, ο οποίος νικήθηκε στο 85′ από τον Βιγιαφάνιες και στο 87΄από τον Τελάντερ, που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Παναχαϊκή(Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σπανός

Παναθηναϊκός(Ουζουνίδης): Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρέις, Μπουμάλ, Μόλινς, Λέτο, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο, Βλαχοδήμος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε και η 21η στροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και ως…
Cresta Posts Box by CP