Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 21ης αγωνιστικής!

0

Πέρασε και η 21η στροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και ως είθισται κάθε εβδομάδα, το topikonews.gr θα παραθέσει στους αναγνώστες του και φίλους του ερασιτεχνικού μπάσκετ την πολυτιμότερη 5άδα και τον coach της 21ης αγωνιστικής ημέρας.

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ: Διονύσης Αποστολόπουλος (Αγυιά): Σημείωσε 17 πόντους με 2 τρίποντα και συνέβαλλε τα μέγιστα, έτσι ώστε η ομάδα του Σάκη Βελλή να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κεφαλλονιάς, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα προς την σωτηρία της.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ: Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (Νέοι Έσπερου): Στην έκπληξη της 21ης αγωνιστικής, με τους Νέους του Έσπερου να ρίχνουν στο καναβάτσο την Παναχαϊκή, ο 19 χρονος γκαρντ ήταν εξαιρετικός, “σκοτώνοντας” τον αντίπαλο με 32 πόντους.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Χριστόφορος Σταυρουλάκης (Αίαντας/ΑΣΑΑ): Άλλη μία σπουδαία παρουσία από τον “αειθαλή” έμπειρο παίκτη του Αίαντα, που σκόραρε 35 πόντους με 7 τρίποντα και κατέστρεψε τα αμυντικά πλάνα του Προμηθέα 2014, δίνοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα των Αραχωβιτίκων.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Γρηγόρης Παπαγεωργίου (Νέοι Έσπερου): Ο 20χρονος παίκτης, που φέτος πραγματοποιεί μεστή σεζόν με την φανέλα των Νέων Έσπερου, ήταν κομβικός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, σκοράροντας 19 πόντους με 3 τρίποντα.

ΣΕΝΤΕΡ: Σωκράτης Μαναβόπουλος (Παναχαϊκή): Μπορεί η Παναχαϊκή να υπέστη την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, όμως ο Μαναβόπουλος ήταν συγκλονιστικός και σκόραρε 43 πόντους από τους 73 συνολικά πόντους της ομάδας του.

ο 6ος παίκτης: Λουκάς Αδαμόπουλος (Ολυμπιάδα)- Κώστας Σουλιώτης (Αίολος Αγυιάς): Αδαμόπουλος και Σουλιώτης τέθηκαν αντιμέτωποι με τον δεύτερο να επικρατεί και τον πρώτο να είναι ο πρώτος σκόρερ του ματς και ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η Ολυμπιάδα. Ο Σουλιώτης σημείωσε 23 πόντους και ο Αδαμόπουλος 25 με 4 τρίποντα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Μπαζίνας (Νέοι Έσπερου): Η μεγάλη νίκη, που ισούται και με βήμα παραμονής, των Νέων Έσπερου απέναντι στην Παναχαϊκή οφείλεται εν πολλοίς στον Γιάννη Μπαζίνα, που “χτύπησε” την Παναχαϊκή εκεί που πονούσε στο παρκέ και έστησε ιδανικά την ομάδα του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της φετινής Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP