Πανμοβριακός- Δόξα Παρ. 1-0: “Καθάρισε την μπουγάδα” με Σπύρο Αβράμη

0

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανμοβριακό Ριόλου, που επικράτησε κόντρα στην Δόξα Παραλίας με 1-0 και έτσι “ξόρκισε” τα 2 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, φτάνοντας τις 4 νίκες σε 6 ματς πρωταθλήματος.

Ο Σπύρος Αβράμης σκόραρε στο 25΄και το τέρμα του ήταν αρκετό, για να δώσει το “τρίποντο” στους “κοκκινόμαυρους”, που ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, σε αντίθεση με την Δόξα, που πατούσε καλύτερα στο πρώτο 45λεπτο και αστόχησε σε πέναλτι με τον Σταυριανόπουλο στο 11′ (απόκρουση του Ζήγκου)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος-Πετρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Αντωνόπουλος, Γ.Λιάκος (84′ Μητρόπουλος), Αντ.Λιάκος, Μιχαλόπουλος (72′ Μπακάλης), Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης (55′ Σπανός), Χριστόπουλος, Γραμματικόπουλος, Παπουτσής

Δόξα Παρ. (Σχοινάς): Χρυσοβιτσάνος, Καταρτζόπουλος (77′ Γιαχαλής), Ντεμάι, Οικονομόπουλος, Παπαδημητρίου (65′ Στουπάκης), Λαζανάς, Σιδέρης, Βουτσινάς (83′ Καραπατάκης), Σπανός, Ορφανίδης, Σταυριανόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλες νίκες για Τριταιϊκό, Κεραυνό Μιτόπολης, Αετό Πατρών... Η 6η…
Cresta Posts Box by CP