Στοίχημα: Βρίσκει πατήματα η Χέρτα (3αδα)

0

Για 1 γκολ που δεν ήρθε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, μείναμε με το 2 στα 3, αφού το γκολ γκολ και οβερ δεν επαληθεύτηκε στο Βόλφσμπεργκερ-Ρόμα, ωστόσο πέρασαν άνετα το γκολ γκολ της Λάτσιο και το οβερ της Αϊντχόφεν. Συνετά θα πάμε σήμερα, με 3 σημεία και χαλαρό ποντάρισμα. Βάση μας θα είναι το ματς Χέρτα-Φορτούνα.


Χέρτα- Φορτούνα Ντίσελντορφ

Βρίσκει πατήματα η ομάδα από το Βερολίνο και πέτυχε ευρεία νίκη στην έδρα της Κολωνίας με 4-0, που ήταν και η 2η διαδοχική στην Μπουντεσλίγκα.

Από την άλλη, η Φορτούνα ηττήθηκε εντός από την Φράιμπουργκ με 2-1, έμεινε στους 4 πόντους σε 6 ματς και “πληρώνει” την αρνητική αμυντική λειτουργία της. Βέβαια παράγει φάσεις και είναι καλή επιθετικά, αλλά στα μετόπισθεν χωλαίνει.

Το ματς θα έχει φάσεις και καλό ρυθμό και θεωρώ ότι το οβερ 2.5 είναι μία καλή λύση.


Σαρλερουά- Άντερλεχτ

Βίοι αντίθετοι μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα για τους αποψινούς μονομάχους. Η Σαρλερουά τα πηγαίνει περίφημα και πήρε σημαντικό βαθμό με 1-1 στην έδρα της Στανταρ Λιέγης.

Από την άλλη, η Άντερλεχτ δεν νίκησε εντός ούτε την αδύναμη Μπέβερεν, έμεινε στο 0-0 και απέχει μόλις 3 πόντους από την τελευταία θέση της Α΄Βελγίου, προβληματίζοντας με την εικόνα της. Παραδοσιακά όταν πηγαίνει στο Σαρλερουά τα ματς έχουν φάσεις και πολλά γκολ και θεωρώ ότι και απόψε θα δούμε θέαμα.

Άλλο ένα οβερ 2.5, αφού αμφότεροι θέλουν τη νίκη και το ματς λογικά θα “ανοίξει” από νωρίς.


Αλκορκόρν- Αλμπαθέτε

Στην μέση της βαθμολογίας στην Β΄Ισπανίας βρίσκονται οι δύο ομάδες, που έχουν κοινά στοιχεία και τα μεταξύ τους ματς συνήθως ακροβατούν μεταξύ under και over.

Από ισοπαλία προέρχονται αμφότερες, με την Αλκορκόρν να παίρνει “Χ” με 1-1 στην έδρα της Βαγιεκάνο και την Αλμπαθέτε να μην μπορεί να “λυγίσει” εντός την Σανταντέρ. Η Αλμπαθέτε θα προσέξει τα νώτα της και δεν θα “χαλαστεί” με ακόμα μία ισοπαλία, ενώ η Αλκορκόρν παίζει συνήθως πιο επιθετικά στο “σπίτι” της.

Τα 2-3 γκολ καλύπτουν πολλά πιθανά σενάρια στο ματς και λογικά θα επαληθευτούν.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/briskei-patimata-h-xerta/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φιλικό έδωσαν χθες το απόγευμα Προοδευτική Πατρών και Πείρος Ισώματος,…
Cresta Posts Box by CP