Το Δελτίο Τύπου για το “The Bridge Experience”

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Bridge Experience

Η 1η αθλητική διοργάνωση που «χτίζει γέφυρες» και μηδενίζει τις αποστάσεις για καλό σκοπό

Εγγραφές από σήμερα ως Κυριακή στο ICON FITNESS (Αγίου Ανδρέου 137-139)

Παρασκευή 9 Ιουνίου: 17:00-21:00
Σάββατο 10 Ιουνίου: 10:00-19:00
Κυριακή 11 Ιουνίου: 10:00-14:00

To «The Bridge Experience» είναι μια διήμερη διοργάνωση με κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο, που θα διεξαχθεί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στις 8 & 9 Ιουλίου.

Το πρωτότυπο αθλητικό event πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Επιπλέον, η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της θα διατεθεί στην Ένωση Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης – Κωστής Στεφανόπουλος» καθώς και στη νεοσύστατη, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Charity4U – Αθλητισμός για όλους», που μέσα από τις δράσεις της ενισχύει Έλληνες αθλητές, στη δύσκολη πορεία προς την κατάκτηση διακρίσεων.

«Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και με τη φιλοδοξία να εξελιχθεί σε διοργάνωση παγκοσμίου φήμης», επεσήμανε ο Αποστόλης Τσαγκαράκης ένας από τους εμπνευστές της πρωτότυπης αυτής ιδέας, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σε συνδιοργάνωση με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

«Το μεγάλο πολυαθλητικό event «The Bridge Experience» αποτελεί το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα δείγμα της στρατηγικής επιλογής της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. να καταστήσει τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» ένα ζωντανό, σύγχρονο, επισκέψιμο μνημείο, αλλά και αναπτυξιακό πόλο προσέλκυσης επισκεψιμότητας για την περιοχή που το περιβάλλει. Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης –για την οποία βάζουμε τα δυνατά μας- αποτελεί προϋπόθεση για τη διεθνοποίησή του, με πολλαπλασιαστική αναπτυξιακή δυναμική», δήλωσε σχετικά ο κ. Γιάννης Φρέρης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Στις παράλληλες δραστηριότητες του αθλητικού δρώμενου συμπεριλαμβάνονται καθαρισμός παραλίας, εκδρομές στο κάστρο του Ρίου, τη Ναύπακτο, το αρχαιολογικό μουσείο κ.α.

«Όραμα μας είναι το «The Bridge Experience» να αποτελέσει ορόσημο για τον αθλητικό τουρισμό, αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τους νομούς Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. Στόχος μας είναι να εξελιχθεί σε μια διοργάνωση που «χτίζοντας γέφυρες» θα ενώνει λαούς», τόνισε ο Σωτήρης Πάστρας ένα από τα βασικά στελέχη της εκδήλωσης.

 

 

Πίσω από την πρωτότυπη ιδέα της «The Bridge Experience» βρίσκεται η 4P Sports Travels και οι Αποστόλης Τσαγκαράκης και Σωτήρης Πάστρας, πρωταθλητές κολύμβησης με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008).

Η 4P Sports Travels είναι εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων αλλά και πιστοποιημένο γραφείο αθλητικού τουρισμού. Όραμα της 4P Sports Travels είναι να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ο κορυφαίος πάροχος αθλητικού τουρισμού στη Νότια Ευρώπη, προσφέροντας μοναδικές, υψηλής ποιότητας εμπειρίες. Η 4P Sports Travels διοργανώνει την κολυμβητική διοργάνωση «Λίμνη Βουλιαγμένη» από το 2012, ενώ είναι το πλέον εξειδικευμένο γραφείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα για ομάδες υγρού στίβου από όλη την Ευρώπη.

Η «Charity4U – Αθλητισμός για όλους» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνει τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε αντίστοιχα προγράμματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την τιμητική της έχει η ομάδα μας αφού αρκετοί παίκτες…
Cresta Posts Box by CP