Φαραϊκός-Τριταιϊκός 0-1: Ξεκίνημα με το “δεξί” οι “ερυθρόλευκοι”

0

Μεγάλη νίκη ο Τριταιϊκός…

ο οποίος πέρασε από το Ντα Λουζ της Οβρυάς, επικρατώντας εις βάρος του Φαραϊκού με 1-0, σε μία αναμέτρηση που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Η ομάδα του Βύρωνα Καραβία αγωνίστηκε πιο έξυπνα, σε σχέση με τον αντίπαλο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ παρήγαγε ορισμένες φάσεις στην εστία του Δασκαλάκη. Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Αλέκος Καραβίας στο 73’/

Ο Τριταιϊκός θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του την ερχόμενη Κυριακή με τον Αστέρα Τσουκαλείκων και ο Φαραϊκός θα αγωνιστεί εκτός με αντίπαλο τον Ίκαρο Πετρωτού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Δασκαλάκης, Γ. Σωτηρακόπουλος (82′ Παύλος), Ν.Παναγιωτόπουλος (57′ Κολέσης), Ν.Βασιλείου (72′ Θ.Παναγιωτόπουλος), Μπινιέρης, Χ.Βασιλείου, Χ.Σωτηρακόπουλος, Κοσμόπουλος, Λ,Σωτηρακόπουλος, Κοσμάτος, Μητρόπουλος

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Τζικόπουλος, Νικολακόπουλος, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Φραγκούλης, Β.Καραβίας (54′ Νιάχος), Κατριμπούζας, Σακελλαρίου, Σταματόπουλος (77′ Παπασπυρόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Α.Καραβίας (89′ Τασιόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άτυχος ο Μέγας Δικέφαλος... που ναι μεν απέσπασε ισοπαλία στην…
Cresta Posts Box by CP