Στοίχημα: Ντέρμπι γοήτρου στο Μάντσεστερ (3αδα)

0
Σάββατο σήμερα φίλες και φίλοι και τέτοια ημέρα, όσον αφορά το στοίχημα υπάρχουν ενώπιον μας πολλά ματς και εξίσου πολλές επιλογές. Έχω εντοπίσει μία καλή τριάδα και θα προσεγγίσω εκ νέου τα γκολ, οπότε πάμε στο δια ταύτα. Πυλώνας της σημερινής τριάδας μου θα είναι τα προγνωστικά Μάντσεστερ Σ.- Μάντσεστερ Γιουν.

ΑΕΚ- Πανιώνιος

Μόνο το “φάντασμα” της ΑΕΚ βρέθηκε στην έδρα του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο και η ήττα με 1-0 από την ομάδα του Ηρακλείου ήταν δίκαιη, φανερώνοντας εκ νέου τις αδυναμίες της Ένωσης και την ανάγκη για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος έχει βρει ρυθμό και από την τιμωρία με το -6, με το οποίο άρχισε την σαιζόν, έχει πλέον 6 πόντους και μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 4 παιχνίδια του. Ειδικά στο τελευταίο στην Νέα Σμύρνη συνέτριψε με ωραίο ποδόσφαιρο τον Παναιτωλικό (3-0), ενώ μεσοβδόμαδα “διέλυσε” με 6-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, προχωρώντας και στους “16” του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ περιμένει το νέο προπονητή (μάλλον αύριο ή Κυριακή ανακοινώνεται ο Μάσιμο Καρέρα) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να επουλώσει κάπως τις πληγές της. Ο Πανιώνιος θα παίξει “ανοιχτά” και χωρίς σκοπιμότητα και αναμένεται καλός ρυθμός στο ΟΑΚΑ. Πάμε στο καλοπληρωμένο οβερ 2.5


Γκλάντμπαχ- Μπάγερν Μονάχου

Μεγάλο ντέρμπι στην έδρα της πρωτοπόρου Γκλάντμπαχ, με την φετινή Μπουντεσλίγκα να είναι γρίφος για δυνατούς λύτες, αφού η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι το φόβητρο που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλά και αρνητικά σημεία στο υπέρ τους 4-2 με την Φράιμπουργκ και δίνουν 2ο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα τους. Η Μπάγερν δέχθηκε ακόμα μία “σφαλιάρα” στην έδρα της, αφού η Μπάγερν Λεβερκούζεν την ανάγκασε σε ήττα με 2-1 και έτσι οι Βαυαροί θέλουν μόνο τρίποντο απόψε, καθότι απέχουν 4 πόντους από την κορυφή και την Γκλάντμπαχ, που κινεί τα νήματα.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη και η Γκλάντμπαχ ενδέχεται να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Γκολ γκολ μαζί με οβερ 3.5.


 Μάντσεστερ Σ.- Μάντσεστερ Γιουν.

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ και πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο και το γόητρο, όταν “Πολίτες” και “Μπέμπηδες” διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η Σίτι πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μπέρνλι μεσοβδόμαδα (4-1) και ρέφαρε το 2-2 με την Νιούκαστλ, αν και συνεχίζει στο -8 από κορυφή και Λίβερπουλ.

Από την άλλη, οι “κόκκινοι διάβολοι” με 2 γκολ του Ράσφορντ έριξαν στο καναβάτσο την Τότεναμ του Μουρίνιο (2-1) και πάνε με καλή ψυχολογία στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι.

Παίζει πιο επιθετικά και δείχνει σε καλή κατάσταση η Γιουνάιτεντ, ενώ η Σίτι θα κάνει ευκαιρίες, αλλά στα μετόπισθεν δίνει δικαιώματα. Καλή επιλογή και με αξία το γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/ntermpi-goitroy-sto-mantsester/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP