Στοίχημα: Πατάει γκάζι στον εμφύλιο με Βαλένθια η Ρεάλ (2αδα)

0
Πιο μαζεμένο είναι σήμερα το κουπόνι και έτσι θα κινηθούμε με δυάδα και χωρίς ιδιαίτερα ανοίγματα στο ποντάρισμα.  Πάμε λοιπόν στα νέα προγνωστικά με πυλώνα τον Ισπανικό εμφύλιο της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, ενώ θα δώσουμε βάση και στην αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναχαϊκή.

Ρεάλ- Βαλένθια

12η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και πέρα από το “αιώνιο” ντέρμπι της Παρασκευής μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ υπάρχει και απόψε ισπανική σύγκρουση για Ρεάλ και Βαλένθια.

Η Ρεάλ διασύρθηκε στο πρωτάθλημα στην έδρα της Σαραγόσα με 84-67, αλλά παρέμεινε στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα, όπως στην κορυφή βρίσκεται και στην Ευρώπη μαζί με Καταλανούς και Εφές με ρεκόρ 8-3. Δεδομένα θα βγάλει αντίδραση και μέχρι ώρας έχει την καλύτερη επίθεση εντός έδρας στην Ευρώπη, σκοράροντας πάνω από 85 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Βαλένθια τα πάει περίφημα τον τελευταίο μήνα με 3 σερί νίκες και ήττα στο Βελιγράδι από το buzzer beater τρίποντο του Λορέντζο Μπράουν, που της έκοψε το σερί στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Δεν έχει να χάσει κάτι και θα σκοράρει αρκετά, βοηθώντας στο να επιβεβαιωθεί το οβερ. Πάμε λοιπόν στο οβερ 161.5 πόντων.


Παναθηναϊκός- Παναχαϊκή

Ρεβανς στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό να περνάει νικηφόρα από την Πάτρα στο πρώτο παιχνίδι με 3-1, άρα είναι φαβορί, για να συνεχίσει στον θεσμό.

Αμφότεροι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές και αυτό ίσως παίξει ρόλο στο να δούμε χαμηλό τέμπο στην αναμέτρηση. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν δίχτυα, καθότι αναμένεται γενικότερα “ανοικτό” ματς και θα έχουν τις ευκαιρίες τους, έχοντας βέβαια και το μυαλό τους στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα με τα Χανιά.

Δοκιμές θα κάνει και ο Γιώργος Δώνης, αφού το επιτρέπει το υπέρ 3-1 του “τριφυλλιού”, για να τεστάρει την ετοιμότητα ποδοσφαιριστών, που ως ώρας έχουν δευτερεύοντα ρόλο στο πρωτάθλημα. Προσωπικά θεωρώ ότι η αναμέτρηση θα έχει φάσεις και καλό ρυθμό. Ρισκάρω στο καλοπληρωμένο goal-goal.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/pataei-gkazi-ston-emfilio-me-valenthia-h-real/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 9η στροφή στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της…
Cresta Posts Box by CP