Ήφαιστος: Ο μικρός Χρήστος δίνει μεγάλα μαθήματα

0
Το πρώτο του εντός έδρας καλάθι με τη φανέλα του Ήφαιστου Πατρών πέτυχε το Σάββατο ο 12χρονος Χρήστος Παπαθανασίου στη νίκη της ομάδας του επί των Αετών Κρήτης.

Βέβαια το σημαντικό είναι ότι ο νεαρός αθλητής δίνει μαθήματα…ζωής και είναι παράδειγμα προς μίμηση, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του.

Όλοι μας γκρινιάζουμε, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, αλλά οι αθλητές στο μπάσκετ με αμαξίδιο είναι υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι ένας μεγάλος αγώνας και άπαντες οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, για αυτό η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο.

Ο Παπαθανασίου εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στον Ήφαιστο και αγαπάει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο άθλημα, όντας ένας μεγάλος μαχητής γεμάτος όνειρα και γεμάτος ζωή.

Το Σάββατο πέτυχε και το καλάθι και φυσικά αποθεώθηκε από τον κόσμο στα Ροΐτικα, ενώ ο Ήφαιστος κυνηγά με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Εξαιρετική δουλειά με μεθοδικότητα και πείσμα από τον Σπύρο Κριθη και τους παίκτες του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στα πλέι-οφ ανόδου της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Ο…
Cresta Posts Box by CP