Αφιέρωμα: Η Δάφνη και πάλι στα “σαλόνια”

0
Με δύο σερί ανόδους η ιστορική Δάφνη Πατρών ανέβηκε στην Α’ κατηγορία. Είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία, αφού ιδρύθηκε το 1965.  Με πρόεδρο τον εμβληματικό Γιώργο Κορφιάτη και αισθητά δυνατή στο οικονομικό σκέλος θα δώσει αίγλη με την συμμετοχή της στη ερχόμενη Α’ κατηγορία.   

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ραφάηλ Χότζα με 26 γκολ, αλλά σε κάθε γραμμή υπήρχαν πολύπειροι παίκτες όπως οι Θωμάς, Παπαστεργίου, Παναγόπουλος, Μπινιέρης, Αναγνωστόπουλος, Πουρνατζής, Τσάτο κ.ά.   

Ο Δημήτρης Νικόλας καθοδηγεί στον πάγκο από πέρυσι, αλλά στις αρχές του 2024 (λόγω προβλήματος υγείας) τον διαδέχθηκε ο Νίκος Τσολόπουλος που οδήγησε την Δάφνη στην κορυφή, με 21 νίκες σε 26 ματς.  

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ:  

Τερματοφύλακες: Θωμάς, Κωστογιαννόπουλος, Πολυδωρόπουλος, Γιαννικόπουλος  

Αμυντικοί: Παπαστεργίου, Σταμπολτάς, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπινιέρης  

Μέσοι: Αναγνωστόπουλος, Γραμματικός, Πουρνατζής, Τσιόλου, Ηλιού, Παπαθωμάς, Ντεράι, Στάμος, Τσάτο.  

Επιθετικοί: Χότζα, Βέσσης, Μπιτσικόλης 

Δ.Παπαστεργίου: “Στόχος ήταν η 1η θέση” 

Ο στυλοβάτης της άμυνας της Δάφνης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανέφερε στη «Match» τα εξής:  

«Η Δάφνη από την αρχή είχε στόχο το πρωτάθλημα. Αν δεν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα θα ήταν αποτυχία. Είχαμε ρόστερ με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είχαν τα φόντα να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού.  

Αξίζει η Δάφνη να βρίσκεται στην Α’ κατηγορία και εύχομαι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε με εμένα είτε χωρίς την παρουσία μου».

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος (εφημεριδα Match Αχαΐας, 3/5/2024)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ατρόμητος Πατρών δεν τα κατάφερε την Μεγάλη Τετάρτη και…
Cresta Posts Box by CP