Α΄κατηγορία: Οι εκτιμήσεις της εκπομπής “ΓκολκαιPicknRoll” για την 5η στροφή!

0
Με ντέρμπι στον 1ο και 2ο όμιλο θα κυλήσει η δράση στην φετινή Α΄κατηγορία, όπου θα πραγματοποιηθεί η 5η αγωνιστική στην 2winbet.gr

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4 (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 17:00-18:00) “ΓκολκαιPicknRoll” δίνει τις εκτιμήσεις της για την 5η στροφή, όπως παρουσιάστηκαν και στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή.

Υ.Γ.: Δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε καμία ομάδα σαν “ΓκολκαιPicknRoll”.

Δεν υπάρχει προτίμηση ή κάτι άλλο απέναντι σε κάποια ομάδα και οι εκτιμήσεις γίνονται με βάση την φόρμα, το προσωπικό ένστικτό και γενικότερα λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομίλων και οι εκτιμήσεις: (5Η αγωνιστική)

Α΄όμιλος

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10

Αναγέννηση Πατρών- Εθνικός/Πολύτεκνος Πατρών (16:30- Ζαρουχλείκων- Γιαννόπουλος): Η Αναγέννηση δεν έχει κάνει ακόμα νίκη (0-0-4) και προσπαθεί να βελτιωθεί. Ο Εθνικός ήταν καλός στο 2-2 με τον Δία και έχει και νέο τεχνικό στον πάγκο (Β.Καραβία). Πάμε στο 2.

Πανμοβριακός- Αστέρας Τσουκαλείκων (16:30- Ριόλου- Πράνταλος): Ντέρμπι στο γήπεδο του Ριόλου με τον Πανμοβριακό να μετράει 4στα4 και τον Αστέρα Τσουκαλείκων να προέρχεται από 2 σερί εντός έδρας ήττες. Πάμε με την έδρα. 1.

Δόξα Χαλανδρίτσας- Λιμνοχώρι (16:30- Χαλανδρίτσας- Φωκάς): Μαχητικά σύνολα και τα δύο. Προέρχονται από ήττες με Πάτρα 2005 και Πανμοβριακό αντίστοιχα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την αντίδραση. Αναμένεται μεγάλη μάχη. Χ2.

Δόξα Παραλίας- Ατρόμητος Πατρών (16:30- Παραλίας- Χρονάς): Το ντέρμπι της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο. Η Δόξα μετράει 4στα4, κερδίζοντας μεσοβδόμαδα τον Αστέρα Τσουκαλείκων στα Βραχνέικα, ενώ ο Ατρόμητος συνέτριψε τον ποιοτικό Αχαιό στο Σαραβάλι με 5-1. Θα υπάρξει νικητής. 12.

Πήγασος Μπεγουλακίου- Αχαιός Σαραβαλίου (19:00- «Α.Κάνιστρας»- Παπαδόπουλος): Ο Πήγασος έχει ξεκινήσει δυνατά με 4Χ4, ενώ ο Αχαιός προσπαθεί να ορθοποδήσει, έχοντας 2 συνεχόμενες ήττες, αλλά και πολύ ποιότητα στο ρόστερ του. Θα έχουμε νικητή. 12.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10

Δίας- Ίκαρος Πετρωτού (15:30- «Κ.Ζάρρας»- Σαμαρτζής): Αμφίρροπη μάχη και ματς που είναι σημαντικό για αμφότερους, αφού έχουν κοινό στόχο στο πρωτάθλημα. Ο Δίας ισοφάρισε τον Εθνικό στο 93΄(2-2), καλή παρουσία είχε ο Ίκαρος, παρά την ήττα με 2-1 από τον Πήγασο. Χ.

Δόξα Νιφορείκων- Πάτρα 2005 (15:30- Νιφορείκων- Καμζόλας): Ότι ισχύει για το Δίας- Ίκαρος Πετρωτού, το ίδιο ισχύει και για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Δόξα Νιφορείκων προέρχεται από 2 σερί νίκες, ενώ και η Πάτρα 2005 πήρε την πρώτη νίκη της με αντίπαλο την Δόξα Χαλανδρίτσα, ενώ μεσοβδόμαδα λύγισε τον Δαβουρλή (3-2) και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου. 1Χ.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10

Δαβουρλής- Αναγέννηση Ψαθ. (16:30-Αγυιάς-Καλύβας): Χωρίς νίκη ο Δαβουρλής, αλλά δεν είναι τόσο κακός σε απόδοση. Από την άλλη, η Αναγέννηση Ψαθοπύργου έχει βελτιωθεί, είναι πιο έμπειρη και μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. 12.

Άνω Καστρίτσι- Αιγείρα/Ακράτα (16:30- Ρίου-Οικονόμου): Μεγάλη μάχη με δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αήττητοι για 2 διαδοχικές εβδομάδες, ενώ οι φιλοξενούμενοι λύγισαν δίκαια τον Ηρακλή με 3-2 και άνοιξαν λογαριασμό. Χ.

ΑΠΣ Πάτραι- Άρης Πατρών (16:30- Πετρωτού- Καδδάς): Αήττητο το Πάτραι και ο Άρης ψάχνει αντίδραση, μετρώντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία παιχνίδια του. 1Χ.

Καλάβρυτα- Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (16:30- Καλαβρύτων- Ανδριανός): Ο Κεραυνός υπέστη την πρώτη ήττα του από την Νίκη Προαστίου και έχει σημαντικές ελλείψεις. Τα Καλάβρυτα είναι σκληρή ομάδα και παραμένει άτρωτη εδώ και 3 αγωνιστικές. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι ο Κεραυνός θα επικρατήσει. 2.

Νίκη Προαστίου- Αετός Πατρών (16:30- Προαστίου- Σαφαρίκας): Σημαντικό ντέρμπι και το πιο αμφίρροπο ματς του 2ου ομίλου. Η Νίκη δίκαια έχει κάνει 4 νίκες και ο Αετός Πατρών, παρότι υπέστη για πρώτη φορά ήττα από τον Αετό Ρίου, έχει τα εχέγγυα, για να πάρει τη νίκη και να επανέλθει δριμύτερος. 12 και εδώ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10

Ηρακλής Πατρών- Αετός Ρίου (15:30- Πετρωτού- Τηλιγάδας): Ο Αετός Ρίου είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει πετύχει 3 νίκες σε 4 ματς. Ο Ηρακλής Πατρών το πάλεψε με την Αιγείρα/Ακράτα εκτός έδρας, αλλά ηττήθηκε 3-2 και παραμένει χωρίς βαθμό. Χ2.

Θύελλα Αιγίου- ΑΠΟ Αρόης (15:30- Τέμενης- Μαχαίρας-Μουστάκας): Φαβορί οι γηπεδούχοι και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη. 1.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Καραχάλιου της Αιγείρας/Ακράτας.…
Cresta Posts Box by CP