Α΄κατηγορία: Σημαίες στον «ιστό» τους

0
Ήδη τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι πολλές ομάδες επανδρώνουν τα ανδρικά τμήματα με ταλαντούχους παίκτες από τις ακαδημίες του εκάστοτε συλλόγου.

Ειδικά μετά την πανδημία θα πάμε σε νέα δεδομένα –πιο σφιχτά- και οι διοικήσεις καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, με κόπο και με αρκετά «τρικ», ούτως ώστε να τα φέρουν βόλτα.

Ωστόσο στην Α΄κατηγορία το στοιχείο της εμπειρίας είναι απαραίτητο και να το διατηρείς ποδοσφαιριστές που έχουν σημαδέψει το όνομα τους με τον σύλλογο που «υπηρετούν» είναι επιτακτική ανάγκη.

Δεν το «κουνάνε»

Ήδη 6 ομάδες έχουν ανακοινώσει την παραμονή των «σημαιών» τους, των παλιών σειρών που μπορούν να προσφέρουν και τη νέα χρονιά και φυσικά δίνουν τα πάντα για τον σύλλογο, έχοντας «δεθεί» μαζί του.

Ο Άρης Πατρών διατηρεί στις τάξεις του τον «πολύ» Ντίνο Φούφουλα για τον οποίο οι συστάσεις πάνε περίπατο και αναμένεται να είναι καθοριστικός και στη νέα προσπάθεια της ομάδας από τα Προσφυγικά.

Ο Φίλιππος Λαζανάς έμεινε στην Δόξα Παραλίας για 7η σεζόν και θα είναι και πάλι το σημείο αναφοράς της, ενώ στον Πανμοβριακό υπάρχουν πολλοί καλοί και έμπειροι παίκτες, αλλά η παραμονή του Γιώργου Κοκκίνη ήταν το παν και προτεραιότητα.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι συνυφασμένος με τον Πήγασο, όπως και ο Διονύσης Στούπας στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, ενώ και η «σημαία» του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου (Διονύσης Ζαφειρόπουλος) παρέμεινε στον ιστό της.

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μία σημαντική επιστροφή-μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα η Δύμη, αφού ενέταξε εκ…
Cresta Posts Box by CP