Αίολος Αγυιάς-Κεφαλλονιά 60-55 (ρεπορτάζ,δηλώσεις Παπαδημητρίου)

0

Ο Αίολος Αγυιάς τα χρειάστηκε κόντρα στην Κεφαλλονιά, παρότι προηγούνταν με 2-0 νίκες από τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πριν από λίγο όμως η ομάδα του Αίολου Αγυιάς επικράτησε εις βάρος των νησιωτών με 60-55 και κάνοντας το 3-2 θα αντιμετωπίσει την ΕΑΠ (1-1 νίκες) με μειονέκτημα έδρας. Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Παναχαϊκή-Νέοι Προμηθέα με τους “κοκκινόμαυρους” να προηγούνται με 2-0.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 33-32, 48-42, 60-55

ΑΙΟΛΟΣ (Παπαδημητρίου): Τζιουβελης 9(1), Γιαννόπουλος 4,  Γιωτόπουλος 8, Σουλιώτης 9(1), Σκροπολίθας 18(2), Στάικος, Τσαρμπόπουλος, Στεφανίδης 12(2)

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ (Ροδόπουλος): Λιάκος 4, Ακτύπης 8(1), Μουίκης 2, Βαλλιανάτος 9, Μπαχός 16(3), Θεοδωράτος 9(1), Καβαλλιεράτος 7(1), Τραυλός, Βλασσόπουλος

Ανδρέας Παπαδημητρίου: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον Καποτά”

“Προκριθήκαμε δίκαια και πανάξια. Μετά την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος καταφέραμε να βρεθούμε και φέτος στην πρώτη τετράδα. Σε όλο το πρωτάθλημα ήμασταν συνεχεια στην πρώτη τετράδα και αξίζαμε να βρισκόμαστε εκεί. Κερδίσαμε έναν άξιο αντίπαλο.
Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια, καθώς έχουμε πολλές απουσίες και θέλω να αφιερώσουμε όλοι στην ομάδα την πρόκριση στον μεγάλο άτυχο Μίλτο Καποτά. Συνεχίζουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο.”
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πανμοβριακός Ριόλου στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του…
Cresta Posts Box by CP