Αναγέννηση Πατ.-Πανιώνιος/Αχιλλέας 1-3

0

Την 3η διαδοχική νίκη του σημείωσε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, αφού υπέταξε την Αναγέννηση Πατρών στα Ζαρουχλέικα με 3-1 και πλέον χρειάζεται νίκη επί του Πήγασου στο Ρίο και παράλληλα μη νίκη του Λέοντα Αλισσού με την Αναγέννηση, για να διατηρηθεί στην Α΄κατηγορία.

Ο Σαχίνι άνοιξε το σκορ στο 30΄και πέντε λεπτά αργότερα ο Λάζαρης έκανε το 0-2. Στο 57΄ο Μπουχάγιερ έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα της Αγυιάς, με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, χάρη στον Κατσαρέλια, που νίκησε τον Τσάκωνα στο 83΄.

Οι συνθέσεις του ματς…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Λέσσης): Δαλαβούρας, Ιωάννου, Κουγιανός, Αλποχωρίτης, Κουτούλας, Κώστας, Σκιαδαρέσης, Γκίνετς, Ορφανίδης (86΄Λαμπίρης), Νικολόπουλος, Κατσαρέλιας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φοής): Τσάκωνας, Λάζαρης, Κάπας, Μπάκας, Κόκας (71΄Παναγιωτακόπουλος), Σαριδάκης (46΄Μπαρδούτσος), Παναγιώτου, Μπουχάγιερ, Ευαγγέλου, Σαχίνι (66΄Διδασκάλου), Ανδρεόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Διαγόρας Βραχνείκων επικράτησε εύκολα κόντρα στον Εθνικό Σαγείκων με…
Cresta Posts Box by CP