Αγκαλιά με το πρωτάθλημα!

0

Ο Διαγόρας Βραχνείκων επικράτησε εύκολα κόντρα στον Εθνικό Σαγείκων με 4-2 και αν ξεπεράσει και το εμπόδιο του Άρη Πατρών στην τελευταία αγωνιστική (τον υποδέχεται στα Βραχνέικα) θα στεφθεί πρωταθλητής και συνάμα θα αγωνιστεί στην ερχόμενη Γ΄Εθνική.

Στο 22΄και 33΄ο Ανδρεόπουλος έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του και ο Μιχαηλίδης έκανε το 3-0 στο 40΄. Στο 45΄ο Πυρρής μείωσε σε 3-1 και ο Αποσκίτης στο 69΄έγραψε το 4-1. Οι “πολεμιστές” απλά μείωσαν στο τελικό 4-2, χάρη σε γκολ του Πυρρή στην εκπνοή.

Οι συνθέσεις του αγώνα…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Φ. Σχοινάς): Ζιώγκας, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Νικολακόπουλος, Λεγάτος, Τρίγκας, Αποσκίτης, Αναγνώστου, Χριστόπουλος (59΄ Καραχάλιος), Μιχαηλίδης (46΄ Αραπογιάννης), Ανδρεόπουλος (56΄ Σπανός).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν. Σαλαμαλίκης): Διονυσόπουλος, Μαχαίρας (52΄ Β. Σαλαμαλίκης), Γ. Σωτηρόπουλος (63΄ Φραγκούλιας), Καρκούλιας, Σ. Αγγ. Διακάτος, Καρμοκόλιας, Γκοτσούλιας (46΄ Σ. Αθ. Διακάτος), Σουρανής, Αρ. Σαλαμαλίκης, Ν. Σωτηρόπουλος, Πυρρής.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Λέων Αλισσού είχε δύσκολο έργο στο "Ντα Λουζ" της…
Cresta Posts Box by CP