Ανδρέας Κουραχάνης: «Τιμή μου ο Παναιγιάλειος»

0
Ο Ανδρέας Κουραχάνης «έσταζε μέλι» για τον Παναιγιάλειο, ανέλυσε την φετινή προσπάθεια και την άνοδο και δεν συμφωνεί με τα μπαράζ

Ήταν ένας παίκτης-κλειδί σε ένα ρόστερ με παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι άνηκαν φέτος στον Παναιγιάλειο.

Ωστόσο ο Ανδρέας Κουραχάνης ήταν από τους «αφανείς ήρωες» και έβαλε λιθαράκι στο να ανέρθει η ομάδα του στις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας σταθερή παρουσία στην φετινή «περιπέτεια» της Α΄κατηγορίας.

Μιλώντας στην “Match” ανέλυσε την χρονιά που πέρασε, μίλησε για τις προσωπικές βλέψεις του και χαρακτήρισε ως τιμή το να αγωνίζεσαι με τα χρώματα της εν λόγω ομάδας.

Πως ήταν η φετινή σεζόν σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Πέρα από την υλοποίηση της ανόδου πως βίωσες την κανονική διάρκεια και τους 22 αγώνες που δώσατε;

«Η φετινή χρόνια θεωρείται πετυχημένη τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ομάδα πέτυχε τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου και δουλέψαμε σκληρά όλη την χρόνια όπως αποτυπωνόταν σε κάθε αγώνα. Προσπαθούσα καθημερινά να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό με την βοήθεια των συμπαικτών μου και των προπονητών μου.

Θέλω να πιστεύω πως και εγώ με την σειρά μου συνεισέφερα σε όλο αυτό. Προσπαθούσαμε σε κάθε αγώνα να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αυτό το πετυχαίναμε μέσα από ομαδική δουλειά, αφού κάθε αναμέτρηση είχε τις δυσκολίες της.»

Τι σε ώθησε το περασμένο καλοκαίρι, ούτως ώστε να έρθεις σε συμφωνία με τον Παναιγιάλειο; Τι ήταν αυτό που έκανε την διαφορά;

«Εννοείται πως όταν ακούς το όνομα Παναιγιάλειος θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας αυτής και να συμβάλλεις στο έργο της.

Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή του κάθε αθλητή να φοράει την φανέλα της. Επομένως μόνο και μόνο αυτό ήταν αρκετό ώστε να έρθω σε συμφωνία με τον Παναιγιάλειο. Ήταν μία πρόκληση και για εμένα.»

Πολύς ντόρος γίνεται με το αν πρέπει να υφίστανται ή όχι τα πλέι-οφ. Είσαι της άποψης ότι ο πρώτος πρέπει να είναι πρώτος χωρίς περαιτέρω διαδικασίες;

«Πιστεύω ότι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπορεί να βελτιωθεί. Θα μπορούσε το πρωτάθλημα να αποτελείται από έναν όμιλο και όχι από δυο και μέσω της κανονικής διάρκειας και χωρίς πλέι-οφ να ανακηρύσσεται απευθείας πρωταθλητής ο πρώτος της τελικής κατάταξης.

Ο πρωτοπόρος πρέπει να ανταμείβεται με τέτοιο τρόπο και χωρίς περαιτέρω παιχνίδια.»

Θα ήθελες να βοηθήσεις τον Παναιγιάλειο και του χρόνου στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής;

«Σίγουρα είναι μέσα στο μυαλό μου να συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Παναιγιάλειου και άκρως τιμητικό σε επίπεδο Γ΄Εθνικής. Φυσικά αν παραμείνω θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα όπως έγινε και φέτος, γιατί οι προσωπικοί στόχοι πάντα πρέπει να συμβαδίζουν με τους ομαδικούς.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά την απόκτηση του Ανδρέα Βουρνά από τον Γλαύκο η…
Cresta Posts Box by CP